#openandeasy: universele IoT-oplossing voor machines, installaties en gebouwen

WAGO

De toenemende digitalisering zorgt voor een versmelting van automatiserings- en informatietechniek. Voor veel bedrijven is dit echter een grote uitdaging – immers, niet ieder klein of middelgroot bedrijf kan óf wil zich een eigen IT-afdeling permitteren. WAGO zorgt ervoor dat automatiseerders zich ook in de toekomst geheel kunnen concentreren op de automatisering.

Appstructuur
De WAGO Cloud biedt u de mogelijkheid om gegevens van verschillende machines en installaties centraal op te slaan en te analyseren. Bovendien kunt u alle controllers van WAGO, inclusief bijbehorende gegevens en applicaties, beheren en bewaken – hetzij op de PC, in de vergaderruimte of onderweg op de tablet. De WAGO Cloud is dankzij de intuïtieve en gebruikersvriendelijke bediening ontwikkeld voor gebruikers zonder diepgaande IT-kennis. Dankzij de appstructuur kan de WAGO Cloud intuïtief worden bediend. Diverse standaardfuncties, bijvoorbeeld voor de visualisatie, het onderhoud op afstand of de actualisering van de firmware, zijn reeds geconfigureerd. Uw WAGO Cloud is dus met een gering aantal kliks gereed voor gebruik.

Het bekende platform Microsoft Azure is de basis van de WAGO Cloud. Dit biedt ook u tal van voordelen: Microsoft Azure is uitermate schaalbaar met betrekking tot rekencapaciteit,
datageheugen, transacties, beschikbaarheid en veiligheidsstandaards – en is dus een toekomstbestendige oplossing.

Voordelen:
• Gebruiksvriendelijk: eenvoudige bediening zonder IT-kennis
• Eenvoudige gegevensevaluatie
• Uit één hand: software, infrastructuur en services van WAGO

Standnummer: Hal 11 – E070
Meer informatie: www.wago.com