Met de Panel PC-serie van Yaskawa krijgt u een groot aantal handige functies in de kleinste ruimtes. De combinatie van ultramoderne industriële PC en een touchscreen met ideale weergavemogelijkheden zorgt ervoor dat de gebruiker optimaal uitgerust is voor alle besturings- en bewakingstaken. De nieuwste Intel Atom-processortechnologie, groot werkgeheugen (SSD 64GB iSLC en 8GB RAM) en schermresoluties tot Full HD in de 21,5“ Panel PC zijn state-of-the-art.

De panels hebben ook tal van handige interfaces, net als andere Yaskawa Touch Panels. Het voorgeïnstalleerde besturingssysteem Windows 10 IoT Enterprise is het nieuwste van het nieuwste in de PC-wereld. Dankzij de Windows-systeemomgeving waarmee de meeste gebruikers vertrouwd zijn, wordt er geen tijd verspild bij het in gebruik nemen van het systeem. Voor visualisatie kunnen uw eigen programma’s of de nieuwste Movicon visualisatie worden gekozen. De visuele indruk van uw schakelkast wordt tot een hoger niveau getild door de hoogwaardige materialen van de Panel PC’s.

Uitgebreide update

We hebben recent onze beproefde Panel PC’s een uitgebreide update gegeven met de nieuwe op Windows 10 gebaseerde software. Daarnaast is de capaciteit in deze nieuwe editie uitgebreid naar respectievelijk 8 GB werkgeheugen en 64 GB besturingssysteem en gebruikersgeheugen.

Nieuwe Movicon-dongles

Ook zijn nu onze nieuwe Movicon-dongles beschikbaar! We kunnen een uitgebreid scala aan variabelen aanbieden voor verdere uitbreidingen. Vanaf 256 tot 4096 IO-bytes kunnen onze panel-pc’s nu perfect worden geconfigureerd en geüpgraded voor elke toepassing. Met de dongle kunt u een upgrade doen naar Movicon Versie 11.x voor Windows. Deze is alleen uitvoerbaar op Yaskawa Panel-pc’s met een Movicon-basislicentie en geeft u een variabel gebruik tot 256, 1024 of 4096 IO-Bytes.

https://www.yaskawa.nl/producten/hmi/seriesdetail/serie/panel-pc-s_1260