woensdag, maart 22, 2023

Specialisme

Aandrijftechniek

Parker Hannifin t.b.v.

Marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing.

Parker levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. Naast producten levert Parker ook complete systemen, aggregaten en power-units. Parker is actief in veel uiteenlopende markten zoals luchten ruimtevaart, chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, olie en gas industrie, transport, landbouw, constructie, medische industrie, bosbouw, mijnbouw, procesindustrie, verpakkingsindustrie, scheepvaart, enz. Parker Hannifin Benelux maakt deel uit van de Amerikaanse Parker Hannifin Corporation,
een multinational met meer dan 350 vestigingen in 50 verschillende landen wereldwijd, meer dan 55.000 medewerkers en een omzet van meer dan 13 miljard dollar. Parker Hannifin is ‘s werelds grootste en meest diverse producent van producten en systemen voor aandrijving en besturing. Benelux telt twee verkoop- en service locaties: Hendrik Ido Ambacht & Oldenzaal, beide in Nederland.

ParkerStore & HOSE DOCTOR ParkerStore is Parkers unieke winkelconcept voor de industriële markt. Een ParkerStore is kennis, ervaring en de juiste producten verzameld op één locatie. De ParkerStore biedt u alles dat u nodig heeft om zonder vertraging uw werkzaamheden te kunnen voortzetten. Kortom, de ParkerStore is uw Eerste Hulp Bij Onderdelen! Voor hydraulische slang, luchtslang, pijpkoppeling, slangfitting, filterelement, pneumatische cilinder, ventiel of pomp, de ParkerStore is het juiste adres. Parker heeft een HOSE DOCTOR netwerk met landelijke dekking. Het HOSE DOCTOR netwerk is gratis bereikbaar via 0800 – 2211333. De Parker HOSE DOCTORS zijn mobiele servicebussen die u kunt oproepen voor onderhoud, technische ondersteuning en het ter plaatse vervangen van hydraulische slangen, filters en andere hydraulische onderdelen. Het Parker HOSE DOCTORS netwerk is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar voor u beschikbaar.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Nijverheidsweg 3, 3341 LJ Hendrik Ido Ambacht
Telefoon 0541-585000
Email parker.benelux@parker.com
Website www.parker.nl
Social media kanalen Facebook | Linkedin | twitter