Tijdens deze editie van de WoTS gebeurt er iets bijzonders. PROCENTEC lanceert tegelijkertijd de PROCENTEC Mercury, de PROCENTEC Commissioning Wizard en PROCENTEC Delphi. Deze nieuwste toevoegingen aan PROCENTEC’s product portfolio zijn van 2 tot en met 5 oktober te zien én uit te proberen op de PROCENTEC-stand tijdens de WoTS.


Wat kunt u verwachten van deze innovaties?
De PROCENTEC Mercury is een robuuste tablet met ons platformonafhankelijke softwarepakket Osiris. De PROCENTEC Mercury geeft u de mogelijkheid om PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet diagnostiek uit te voeren in 3 makkelijke stappen. Daarnaast zullen we een feature voor de PROCENTEC Mercury en PROCENTEC Atlas presenteren die nieuwe inzichten geeft in een industrieel netwerk: de PROCENTEC Commissioning Wizard. PROCENTEC is het enige bedrijf ter wereld met een tool die het proces automatiseert van commissioning en certificering van PROFINET en Industrieel Ethernet. PROCENTEC Delphi adviseert bij elke stap in dit proces.

Met PROCENTEC Delphi zijn we erin geslaagd de kennis te delen die we in de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd met het uitvoeren van diagnostische gegevens op industriële netwerken. Het is een unieke softwarefunctie die begeleiding biedt in te begrijpen, dagelijks taalgebruik. PROCENTEC Delphi maakt deel uit van onze Osiris-software en is daarom beschikbaar op de PROCENTEC Mercury en PROCENTEC Atlas.

Genomineerd voor de Proces Innovatie Prijs en de Tech Award
Onze producten maken tijdens de WoTS kans op prijzen. De PROCENTEC Mercury is genomineerd voor de Proces Innovatie Prijs en de PROCENTEC Atlas voor de Tech Award. Genoeg redenen dus om ons te bezoeken.

 

WoTS

De World of Technology and Science (WoTS) wordt gehouden van 2 tot en met 5 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. U vindt PROCENTEC in hal 11 (World of Automation), stand nummer D046 en in de FEDA Lounge die u kunt vinden in hal 10 (World of Motion & Drives), stand A036/B036.