Process Control, voor het actuele industrie nieuws

industrie nieuws
Bron: Unsplash industrie nieuws foto

Altijd op de hoogte blijven van het nieuws binnen de industrie? Process Control is het platform waar u eenvoudig het nieuws uit de proces industrie kunt volgen. Er staat dag en nacht een redactieteam klaar om dit platform te vullen met content uit de sector, zodat u ons alleen hoeft te volgen. Dit platform bestaat uit een vakblad, website (processcontrol.nl), nieuwsbrief en social media.

Het vakblad met diep industrie nieuws

In het vakblad kunt u artikelen lezen die ingaan op het actuele industrie nieuws. In elke editie van Process Control wordt ingesprongen op de actualiteit van dat moment en zal er één hoofdthema extra aandacht krijgen. Het vakblad biedt de procesindustrie en hun (toe)leveranciers van machines, installaties, systemen en onderdelen hiermee een platform voor informatie- en ervaringsuitwisseling op zowel technisch, bestuurlijk, maatschappelijk als commercieel gebied.

Industrie nieuws komt vanzelf naar u toe via de nieuwsbrief

De nieuwsbrief is een ideale manier om zelf achterover te leunen en het industrie nieuws naar u te laten komen. Elke twee weken wordt het meest actuele nieuws verzameld en verstuurd. Via deze nieuwsbrieven blijft u ook op de hoogte van de evenementen binnen de industriesector en kunt u deze eenvoudig delen met uw eigen agenda.

Social media voor het nieuws via uw feed

Via de sociale media van Process Control blijft u ook op de hoogte van de ontwikkelingen. Hier delen wij de meest interessante industrie nieuws items. Ook bij dit middel hoeft u zelf niets te doen en komt het nieuws naar u.

Ook geïnteresseerd in andere branches

Naast Process Control met industrie nieuws hebben wij ook redactionele teams klaar staan in andere branches. Zo houdt OTAR u op de hoogte van de actuele zaken rond grond-, weg- en waterbouw en andere infra nieuws zaken. WaterForum is een platform voor al het nieuws uit de watersector. Maar ook als u op de hoogte wil blijven van de nieuws uit de gezondheidszorg kunt u ons volgen via het platform FMT. Dan hebben we nog een platform Vastgoed Actueel dat gaat over vastgoed nieuws en Jachtbouw Nederland dat gaat over jachtbouw nieuws.