Aurubis Netherlands B.V.

Procesleider

Aurubis Netherlands B.V.

Geplaatst 8 maanden geleden

Procesleider, Teamleider Productie, Leidinggeven, Leidinggevende, Teammanager

Wie zijn wij?
Aurubis Netherlands B.V. in Zutphen maakt deel uit van het Duitse beursgenoteerde Aurubis AG, met hoofdkantoor in Hamburg. Aurubis AG is een toonaangevende koperproducent en ’s werelds grootste recycling bedrijf voor koper. Het bedrijf produceert jaarlijks ruim 1.000.000 ton koperkathoden en daaruit diverse koperproducten. Aurubis AG heeft circa 6.500 medewerkers en diverse productievestigingen in Europa en de Verenigde Staten. Daarnaast beschikt Aurubis over een uitgebreid service– en distributienetwerk voor koperproducten in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Binnen het onderdeel Flat Rolled Products van Aurubis richt de vestiging in Zutphen zich met ongeveer 330 medewerkers voornamelijk op de productie van dun messing- en koperstrip. Deze strip wordt onder andere toegepast in de automobielindustrie en de elektrotechnische/elektronica industrie. De cultuur van de onderneming kan getypeerd worden als no-nonsense, open en informeel met een gezonde doenersmentaliteit en een duidelijke resultaatgerichtheid. Binnen de organisatie bestaat veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in moderne technologie, kwaliteit, veiligheid en milieu.

Aurubis Netherlands B.V. heeft voor haar locatie in Zutphen een vacature voor een

Procesleider

Wat ga je doen als Procesleider?
Als procesleider stuur je een team aan 8 tot 14 operators aan in één van onze productieprocessen. Daarnaast werk je ook mee met de dagelijkse productie om de voortgang draaiende te houden. Je bent in staat om de werkzaamheden te organiseren, zodat je een veilige en efficiënte productievoortgang organiseert conform de gestelde eisen. Als procesleider ga je voor kwaliteit en kwantiteit en weet je dat over te brengen op je medewerkers. Je straalt enthousiasme uit, brengt een positieve sfeer mee en zorgt hiermee voor een gemotiveerd team dat tot de beste resultaten komt. Je ziet toe op ontwikkeling en opleiding. Met jouw leiderschap zien operators geen enkele drempel om je te benaderen met hun vragen. Je werkt in 3 ploegendienst en je rapporteert aan de Teamleider van dienst.

Wat vragen we van jou?

  • Een technische opleiding op niveau 3/4 of door ervaring vergelijkbaar;
  • Enkele jaren ervaring als leidinggevende binnen een industriële organisatie;
  • In staat om snel nieuwe processen en werkzaamheden eigen te maken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Microsoft office;
  • Goede communicatieve vaardigheden, een proactieve manier van werken en leidinggevende capaciteiten;
  • Bereidheid tot verdere opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Wat biedt Aurubis Netherlands jou?
We bieden je een afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden in een internationaal concern dat de ontwikkeling, kwaliteit en veiligheid van haar medewerkers zeer hoog in het vaandel draagt. Het betreft een fulltime functie.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij de afdeling HR. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer: 0575 – 594 560. Meer weten? Kijk op www.aurubis.nl

Maak van deze leuke vacature jouw nieuwe baan!
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.0