KROHNE Altometer

Productie Engineer

KROHNE Altometer

Geplaatst 4 maanden geleden

KROHNE is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. Het expertiseniveau op het gebied van procesmeting is uniek, zowel in de standaard toepassingen als in klant specifiek maatwerk. KROHNE heeft 17 productielocaties in 12 landen en heeft daarnaast in ruim 45 landen een eigen sales organisatie en exclusieve agentschappen in 55 landen.

Op onze locatie Altometer in Dordrecht werken ruim 420 medewerkers. Met een grote afdeling Research & Development (ruim 70 medewerkers) leggen wij de nadruk op onderzoek en productontwikkeling. Hierbij concentreren wij ons niet alleen op de ontwikkeling en toepassing van fysica, mechanica en elektronica (hard- en software), maar ook op het ontwikkelen van kennis. Wij zijn één van de voornaamste producenten in deze industrie.

KROHNE Altometer is voor de afdeling Engineering in Dordrecht op zoek naar een:

 

Productie Engineer

 

Als Production Engineer werk je op de afdeling Engineering op het scheidingsvlak van R&D en productie. Voor de invoering van nieuwe producten en de optimalisatie van het productieproces zijn wij op zoek naar een ervaren engineer met zowel een coördinerende als uitvoerende rol in projecten. Je bent hierbij o.a. verantwoordelijk voor het aandragen van technische voorstellen en ontwerpen, en de begeleiding van de uitvoering van deze voorstellen.  Je bent aanspreekpunt vanuit productie voor vragen over productieprocessen. Je stelt technische handleidingen en instructies op en instrueert monteurs bij de toepassing van nieuwe procedures en werkmethoden. Je ondersteunt bij het oplossen van storingen en kwaliteitsproblemen binnen de productieprocessen.

Jouw achtergrond:

  • Een technische opleiding op HBO niveau richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie in een klein serie productie omgeving;
  • Je hebt ervaring met investeringstrajecten voor nieuwe machines;
  • Je hebt ervaring met productie automatisering;
  • Je hebt ervaring met tekenen in 3D software (bij voorkeur in Solid Works), Lean manufacturing, PLM en ERP systemen;
  • Je bent stressbestendig, oplossings- én klantgericht, gedreven, collegiaal en zelfstandig;
  • Je communiceert duidelijk op verschillende niveaus, zowel binnen als buiten KROHNE.

Heb je vragen over de functie of de procedure, neem dan contact op met Linda Ardon via 078-6306309 of L.ardon@krohne.com. Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet!