Croda International Plc.

Proces Operators

Croda International Plc.

Gouda
Geplaatst 4 maanden geleden


Croda International Plc. is wereldwijd een groeiende en dynamische leverancier van standaard en speciale oleochemicaliën. Croda Gouda produceert meer dan 200 producten op basis van natuurlijke en vernieuwbare grondstoffen. Deze producten worden verwerkt in onder andere coatings, smeermiddelen, plastics, kleefmiddelen, wasmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten. Croda blinkt uit in duurzaamheid, waarvan iedereen positief is doordrongen.

Binnen de Productieteams, bestaande uit ongeveer 100 procesoperators, hebben wij vacatures voor

 

 

PROCES OPERATORS (M/V) (max ORBA G)

Als procesoperator werk je in de vijfploegendienst en ben je verantwoordelijk voor de bediening van de verschillende productie-installaties. Dat doe je zowel uit de centrale controlekamer, als in de productie-afdelingen zelf. Je controleert de processen, je maakt kwaliteitsanalyses, stelt bij waar nodig, verricht administratieve handelingen en werkt nauw samen met het Technisch Team bij storingen en reparaties.
Je werkt in een afwisselende en technische werkomgeving waar veiligheid, kwaliteit en milieubewust werken centraal staan.

Wij vragen vakkundige en leergierige mensen met een MBO-opleiding Procestechniek, Vapro B/C of studerend hiervoor. Ook mensen die niet over eerder genoemde opleidingen beschikken verzoeken wij te solliciteren. Deze personen zullen wij een competentietest laten doen om hun ervaringsniveau te meten. Na benoeming wordt er verwacht dat je je binnen enkele jaren ontwikkeld tot algemeen operator waarbij je meerdere productie-afdelingen kan bedienen.
Hiervoor is het van belang dat je affiniteit hebt met procestechniek en bij voorkeur over enige werkervaring beschikt binnen de procesindustrie.

Een onderdeel van je functie is je rol als Bedrijfshulpverlener, waarin je, tijdens je werkuren, beschikbaar bent als EHBO’er. Hiervoor krijg je een uitgebreide en intensieve training en een aparte vergoeding naast je salaris.

Je hebt een werkinstelling die is gericht op veiligheid, kwaliteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Wij bieden een prima salaris met 29% ploegentoeslag, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en een prettige, informele werksfeer.

Reacties op de vacature kunnen, met CV, gestuurd worden naar recruitment@croda.com ter attentie van mevrouw M. Baartwijk.

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.