Dura Vermeer

Circulair manager Urban Miner

Dura Vermeer

Utrecht
Geplaatst 4 maanden geleden
Wil jij een steentje bijdragen aan circulariteit in de bouw en infra bij Dura Vermeer? Voor ons nieuw op te zetten onderneming Urban Miner zoeken wij een ondernemende, commerciële en klantgerichte circulair manager die 32-40 uur per week aan de slag gaat op de reststoffen en bouwhub in Rotterdam.

Dit wordt jouw baan

Met de start van de reststoffen en bouwhub locatie in Rotterdam geeft Dura Vermeer invulling aan de lange termijn ambitie gericht op een circulaire economie. Als bouwbedrijf dragen we een grote steen bij aan de afname van Co2 uitstoot en vergroten we onze focus op hergebruik van materialen. De nieuw op te richten onderneming Urban Miner is nog maar de start. De Urban Miner wordt een fysieke locatie waar onze expertise op het vlak van restmaterialen en bouwstoffen samen komen. Met deze circulaire hub bouwt Dura Vermeer Bouw & Vastgoed en Dura Vermeer Infra aan strategische ambities. Het is zowel een logistieke bouwhub gericht op duurzaamheid (efficiënt en duurzaam coördineren van de transportbewegingen naar binnenstedelijke projecten) als een reststoffen locatie. Binnen reststoffen staat het hergebruik van bouwmaterialen centraal en worden hier drie kernactiviteiten uitgevoerd: het innemen van puin, het verwerken van puin tot een nieuwe grondstof en het verkopen van deze grondstof.

Als circulair manager geef je een gezicht aan de, nieuw op te zetten, onderneming ‘Urban Miner’. Je geeft invulling aan de voornaamste kerntaken om bij te dragen aan circulariteit. Je wordt gedreven door jouw duurzame ambities en intrinsieke motivatie. De kerntaken van deze nieuwe functie zijn: deelname aan het interne (Dura Vermeer brede) ‘kennisteam circulaire innovatie’, het onderhouden en verbreden van het netwerk (klanten en media), het acquireren van nieuwe opdrachten, verbinding zoeken met interne collega’s van verschillende werkmaatschappijen van Dura Vermeer en je bent eindverantwoordelijk voor de gehele locatie.
Om dit waar te maken, betekent het dat je je visie op circulariteit en duurzaamheid niet alleen kunt uitdenken en omschrijven in strategische plannen, maar ook echt het verschil kunt maken door deze plannen tot uitvoer te brengen. Dit doe je door zowel nauw samen te werken met interne collega’ en zoeken naar mogelijkheden in projecten (bijvoorbeeld bij sloop en renovatieprojecten), maar ook zeker door het bedrijfsonderdeel een gezicht te geven bij externe klanten en de media.
En om de operationele stromen goed te laten verlopen geef je leiding aan de operationeel manager urban mining. Deze operationele manager is verantwoordelijk voor het juist en tijdig uitvoeren van de werkzaamheden op de locatie.

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft. In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken
Vanuit het Dura Vermeer-kantoor aan de standsrand van Rotterdam ga je aan de slag als circulair manager. Ook werk je veel samen met de werkmaatschappijen van Dura Vermeer Bouw & Vastgoed en Dura Vermeer Infra in de regio Zuid West Nederland.

Bekijk deze werkmaatschappij

Waar jij gaat werken

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in deze omgeving.

Dit breng jij mee

 • Een hbo of wo diploma Bouwkunde, Civiele Techniek, (Bouw) Technische Bedrijfskunde of een soortgelijke opleiding.
 • 3 a 5 jaar werkervaring in de bouwbranche en bent toe aan een volgende (tweede) stap in je carrière. In deze functie krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot manager.
 • Door jouw enthousiaste en houding en commerciële inzicht weet jij de Urban Miner op de kaart te zetten en de bouwwereld op te schudden.
 • Je bent betrokken bij duurzaamheid en circulariteit en vindt het een uitdaging om onze ambities in de regio Rotterdam te promoten, kansen te creëren en waar te maken.
 • Je bent 32 – 40 uur in de week beschikbaar.

Wij hebben oog voor jou

Dus bieden we je onder meer:

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en legendarische personeelsfeesten.
 • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Het proces

Bij Dura Vermeer verdien je een goed salaris. Volgens onderzoek behoren we tot de betere betalers in de markt. Je salaris wordt elk jaar aangepast aan de uitkomst van ons eigen salaris-benchmarks onderzoek. De extra’s zijn ook concurrerend.