KROHNE Altometer

Constructeur / CAD CAM engineer

KROHNE Altometer

Geplaatst 4 maanden geleden

KROHNE is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. Het expertiseniveau op het gebied van procesmeting is uniek, zowel in de standaard toepassingen als in klant specifiek maatwerk. KROHNE heeft 17 productielocaties in 12 landen en heeft daarnaast in ruim 45 landen een eigen sales organisatie en exclusieve agentschappen in 55 landen.

Op onze locatie Altometer in Dordrecht werken ruim 420 medewerkers. Met een grote afdeling Research & Development (ruim 70 medewerkers) leggen wij de nadruk op onderzoek en productontwikkeling. Hierbij concentreren wij ons niet alleen op de ontwikkeling en toepassing van fysica, mechanica en elektronica (hard- en software), maar ook op het ontwikkelen van kennis. Wij zijn één van de voornaamste producenten in deze industrie.

KROHNE Altometer is voor de afdeling constructie op zoek naar een

 

Constructeur / CAD CAM engineer

 

De afdeling constructie is binnen onze organisatie onder andere verantwoordelijk voor het ontwerpen van constructies en de tools voor het vormgeven hiervan. Ook de inrichting en het beheer van het ERP en PLM systeem is een belangrijk onderdeel.

In de rol van engineer lever je een belangrijke bijdrage aan enerzijds ontwerptools voor de afdelingen, maar houd je je ook bezig met diverse werkzaamheden zoals de beheer/optimalisatie van de tools voor het ijkcircuit. In de rol van engineer  heb je 3 focusgebieden:

  • het ontwerpen van wijzigingen aan en het beheren van de ijkinstallatie en de daarvoor bestemde hulpstukken;
  • inrichting van / wijzigingen in ERP (BOM, routings, e.d) alsmede het revisiebeheer van onderliggende documenten in het PLM-systeem. Hier ligt in beginsel de focus;
  • het ontwerpen en indien gewenst/noodzakelijk programmeren van routines voor het tekenen van (deel)ontwerpen van flowmeters voor alternatieve en standaard toepassingen (3D omgeving, VBA).

Naast deze focusgebieden lever je een bijdrage aan diverse projecten zoals optimalisatie van het ijkcircuit en ontwerptools voor de afdeling.

Je profiel:

  • MBO niveau 4 / HBO, WTB en/of Informatica of een gelijkwaardige technische opleiding;
  • Relevante werkervaring in een ERP- en PLM-omgeving / CAD-CAM omgeving;
  • Je bent oplossingsgericht, zelf startend, analytisch en nauwkeurig;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wij zijn op zoek naar een technicus met passie voor data analyse en de verwerking hiervan.

Heb je vragen over de functie of de procedure, neem dan contact op met Linda Ardon via 078-6306309 of via L.ardon@krohne.com. Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet!