Waterschap Aa en Maas

Coördinator procesautomatisering

Waterschap Aa en Maas

’s-Hertogenbosch
Geplaatst 7 maanden geleden

Coördinator procesautomatisering

(1,0 fte, schaal 11, waterschap Aa en Maas, ‘s-Hertogenbosch)

Ben jij toe aan een stap in je loopbaan op een inspirerende werkplek? Een dynamische werkomgeving waar je echt iets betekent voor onze maatschappij? Lever jij graag een bijdrage aan de professionalisering van de bouw- en beheerinformatie? Dan kun jij onze nieuwe collega zijn!

Waterschap Aa en Maas werkt aan een veilige, mooie en schone leefomgeving met water als grondstof voor de gebruikers in ons gebied. We ontdekken steeds vaker dat nieuwe technologie en procesautomatisering ons daarbij kunnen helpen. Middels drones, kunstmatige intelligentie en virtual reality zetten wij rasse schrede in de digitale transformatie. Tegelijkertijd moet het wel veilig en doen we ook mee in de race rondom cybersecurity. Ben jij iemand die in een dynamische omgeving gezamenlijk met je collega’s ons waterschap gereed wil maken voor de toekomst? Dan zoeken wij jou!

Wie ben je?
Je spreekt de taal van procesautomatisering, maar ook van planvormers, waterbeheerders en managers. Simpel gezegd, een technisch professional die abstract kan denken en sociaal vaardig is. Je bent gewend te verbinden en proactief te sturen op kansen en risico’s. Maar je hebt ook iets met beheer en het onderhouden en op orde houden van onze assets. Je beschikt over coachende vaardigheden en vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren.

Als coördinator ben je binnen de afdeling Ontwerp en Realisatie functioneel verantwoordelijk voor de coördinatie van het nieuwe taakveld procesautomatisering, elektrotechniek en werktuigbouwkunde (PEW). Naast de functionele aansturing van het taakveld bestaat een groot deel van je werk uit de tactische planvorming rondom procesautomatisering. Je haalt nieuwe kennis binnen, geeft vorm aan nieuwe werkwijzen, organiseert trainingen en intervisie.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een ervaren en gedreven procesautomatiseerder die affiniteit heeft met werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau op het gebied van procesautomatisering, met overzicht over de beleidsterreinen en taakvelden van het waterschap en haar samenwerkingspartners. Circa 5 jaar werkervaring met het vakgebied. Je bent enthousiast, kan goed met mensen omgaan, slim en stressbestendig. Je bent ervaren op het gebied van informatiebeveiliging, netwerkbeheer en datastromen en kunt dit direct inzetten en toepassen en hebt ruime ervaring met PLC- en Scada- en telemetriesystemen.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden je een vaste functie, waarbij we starten met een tijdelijke aanstelling van één jaar. Afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties bedraagt je bruto jaarsalaris, inclusief individueel keuzebudget (IKB), maximaal € 68.640,- bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 11 van de salarisschalen waterschapspersoneel).
Het IKB is een toeslag van 20% (inclusief 8% vakantiegeld) op je bruto jaarsalaris die je kunt gebruiken voor het kiezen van een aantal arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of ervoor kiezen dit bedrag uit te laten betalen.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo krijg je een tegemoetkoming in je reiskosten woon-werkverkeer en hebben wij een solide pensioenregeling.
Omdat we persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit heel belangrijk vinden, krijg je een persoonsgebonden basisbudget (PBB) van €5.000,- per vijf jaar.

Contactinfo
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ivo Dellemann, afdelingshoofd Ontwerp en Realisatie, telefoonnr. 073 615 6930.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 10 februari a.s. naar Waterschap Aa en Maas. Dit kan via de ‘Solliciteer’ button.

Voor de veiligheid van waterschap Aa en Maas, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.