Lantor BV

Factory Engineer

Lantor BV

Veenendaal
Geplaatst 11 maanden geleden

Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Procestechniek, Automatisering, Besturingstechniek, Industriële Automatisering, Engineer, HTS

Wie zijn wij?
Lantor BV ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd hoge toegevoegde waarde producten op basis van synthetische nonwovens (vliezen) voor technische, industriële toepassingen. Deze producten worden onder meer verwerkt in de kabel-, de jachtbouw-, de windmolen-, de bouw-, de verpakkings- , de luchtvaart- en de automobielindustrie. Door intensieve samenwerking met klanten en door haar eigen visie wordt Lantor BV als een betrouwbare en innovatieve partner gezien met sterke merknamen en een solide imago. De bedrijfscultuur is informeel, resultaatgericht en biedt ruimte voor ondernemerschap. Lantor BV is gevestigd te Veenendaal. Meer informatie via www.lantor.com.

Lantor heeft voor haar locatie in Veenendaal een vacature voor een

 

Factory Engineer

 

Heb jij passie voor techniek en optimalisatie van productieprocessen?

 

Reageer dan direct, want Lantor biedt jou:

  • Een uitdagende en brede technische rol
  • Inspirerende en professionele collega’s
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • Bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden

 

Jouw nieuwe uitdaging: Factory Engineer
Om het team van Factory Improvement te versterken zijn we op zoek naar een gedreven professional met passie voor techniek met een gedegen technische en proceskundige achtergrond. Je bent starter of hebt tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving. Jij bent de sterke kracht bij het realiseren van verbeteringen in onze productieomgeving. Je onderzoekt, ziet oplossingen en vertaalt deze naar de praktijk. Je spart met collega’s en denkt creatief. Door je nieuwsgierigheid haal je het optimale uit de samenwerking. Je krijgt energie van technische processen, hebt affiniteit met optimalisatie en werkt graag samen om tot de beste oplossing te komen.

Wat verwachten we van je?
Een afgeronde technische HTS Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Procestechniek of Industriële Automatisering/ Besturingstechniek. Je bent starter of werkt momenteel in een productieomgeving in een soortgelijke rol. Kenmerkend voor je werkwijze: open, praktisch, zelf startend, hands-on en gericht op samenwerking. Je hebt interesse in nieuwe technieken (bijv. MES, IoT, procesdata analyse), en weet tegelijkertijd bestaande en goedwerkende systemen te waarderen en optimaliseren. Je maakt gebruik van Lean/Six Sigma methoden of staat hier open voor. Je kan schakelen tussen de druk van een productieomgeving en het uitvoeren van langlopende (investerings)projecten.
Bewezen trackrecord in het realiseren van procesoptimalisaties in een productieomgeving, en kennis van technische systemen zoals in gebruik bij papier- of textielindustrie zijn een pré.

Wat biedt Lantor jou?
Wij bieden jou een uitdagende en brede functie in een MKB bedrijf, b2b-gerichte organisatie met ambitie dat volop in beweging is. De afdeling Factory Improvement bestaat uit meerdere Factory- en Production engineers. De fabriek is jullie speeltuin en er is volop ruimte voor eigen initiatief. De afdeling maakt samen met Productie, Technische Dienst en Supply Chain onderdeel uit van Lantor Operations.
We zorgen uiteraard voor een gedegen inwerkperiode waarbij je intensief kennis maakt met de organisatie, onze producten, markten en klanten. Binnen Lantor is er alle ruimte om je te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan wederzijds succes. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima.

Solliciteren op de functie van Factory Engineer
Heb je interesse in deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer nu via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.