Magion

Junior Process Control Engineer

Magion

Geplaatst 3 maanden geleden

Engineer, Engineering, Chemisch, Petro Chemisch, Procesveiligheid, HTS, Industriële Automatisering, Proces technologie, Meettechniek, Regeltechniek, Chemische Technologie, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Control systems, Machinesturing

Ben jij gemotiveerd, enthousiast en beschik je over technische gedrevenheid? Heb je nog geen werkervaring maar wel een opleiding op HTS niveau? Lees snel verder!

 

Magion is voor de vestiging Den Haag op zoek naar een

 

Junior Process Control Engineer

 

Functieomschrijving:
Als junior process control engineer maak je deel uit van tijdelijke projectteams. Je implementeert de logica uit het technisch ontwerp, de databases en je bouwt de operator interface. Dit alles voer je in eerste instantie uit onder begeleiding van een meer ervaren engineer. Je doet veel ervaring op en in de loop van de tijd vergroot je je zelfstandigheid, met als doel door te groeien naar een ervaren engineer. Inzicht verkrijgen in de verschillende projectfases en het opdoen van domeinkennis dragen bij aan deze ontwikkeling.

Persoonlijk profiel:
Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat met 0 tot 2 jaar relevante werkervaring. Heb je nog geen werkervaring? Dat is geen probleem. Daar helpen wij je wel bij! De volgende kenmerken zijn van belang:

 • enthousiasme en technische gedrevenheid;
 • professionele werkwijze zowel zelfstandig als in teamverband;
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • grote interesse in het vakgebied, klantgerichtheid en een hands-on mentaliteit.

 

Functie kenmerken:

 • minimaal een HTS opleiding bijvoorbeeld richting chemische technologie, industriële automatisering, proces technologie, meet- en regeltechniek, elektrotechniek, technische informatica;
 • relevante ervaring binnen de industriële procesautomatisering is een pré (stageplaatsen en projecten uit de opleiding kunnen hierbij ook relevant zijn);
 • Ervaring met of kennis van DCS, PLC/ SCADA Systemen en/of procesinformatiesystemen (MES) is een pré;
 • goede vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

 

Hier ga je werken:
Door de procestechnische achtergrond van onze medewerkers en de focus op process control ontwikkelingen, heeft Magion veel domeinkennis en kunnen wij de klant optimaal van dienst zijn op bijzonder veel gebieden. De sterke mate waarin wij vervolgopdrachten genereren, is illustratief voor de kwaliteit en toewijding die wij toepassen in onze aanpak.

Wij dragen zorg voor de implementatie van geavanceerde en doeltreffende oplossingen, gericht op de besturing, beveiliging en optimalisatie van het productieproces, alsmede de informatievoorziening om het productieproces heen. Magion is 100% onafhankelijk van systeemleveranciers. Door de unieke combinatie voor zowel Process Control als Industrial IT expertise, opereren wij succesvol in diverse sectoren, zoals de olie & gas industrie, chemische- en procesindustrie.

Wij bieden:

 • fulltime en parttime werken is mogelijk;
 • een inwerkprogramma van enkele maanden;
 • goed pakket arbeidsvoorwaarden inclusief lease auto;
 • Een fijne werksfeer met gelijkgestemden (incl. bordspelavonden met pizza).
 • doorgroeimogelijkheden richting control engineer, project manager of technisch consultant passend bij jouw persoonlijke ambitie.

 

Interesse?
Stuur dan je cv met motivatie aan Sanela van As, Corporate Recruiter via onze sollicitatiepagina of recruitment@magion.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.