Viro

Junior/Starter Engineer Plant Design

Viro

Vlaardingen
Geplaatst 6 maanden geleden

De Engineer Plant Design werkt aan de wereld van morgen…

De toekomst vormgeven met moderne technologie. Als moderne werkgever geven wij jou de ruimte om jouw talenten verder te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en dat jij op de juiste plek zit waar je kunt groeien in je vak en als mens. Als (Junior) Engineer Plant Design werk je samen met collega’s aan hightech oplossingen die bijdragen aan de wereld van morgen. Inspirerend, uitdagend en betrokken.

Wat ga je doen als Junior/Starter Engineer Plant Design?

De afdeling Plant Design van vestiging Vlaardingen richt zich met name op het engineeren van (multidisciplinaire) projecten in onder andere de productie en distributie van duurzame brandstoffen zoals LNG, CNG en waterstof. Daarnaast werken wij ook aan projecten in de (petro)chemie, proces-, water,- en voedingsmiddelenindustrie en de energiesector, van voorstudie tot turnkey realisatie. Het is een snelgroeiende afdeling waarvan een deel van de projecten uitgevoerd worden bij de klant op locatie. Als (Junior) Engineer Plant Design werk je in teamverband aan verschillende multidisciplinaire klantopdrachten.
Onder leiding van een ervaren constructeur vervaardig je lay-out tekeningen, leidingroutes en simpele staalconstructies. Daarnaast maak je zelfstandig detailtekeningen met inbegrip van materiaallijsten en eenvoudige berekeningen. In deze veelzijdige functie maak je kennis met verschillende disciplines en richtingen waarin je je zou kunnen specialiseren. (Junior) zijn bij VIRO staat in het teken van kennis vergaren waarna je kunt doorgroeien naar een specialistische of coördinerende functie.

VIRO – the performance of technology

Wij zijn een multidisciplinair ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Klanten benaderen ons voor uitdagende industriële engineeringsprojecten. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk werken wij wereldwijd voor de aerospace, attractiebouw, automotive, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, maritieme sector, offshore, procesindustrie en semiconductor industrie.

Jouw profiel

Je bent zowel technisch als commercieel ingesteld en je bent niet bang om vragen te stellen aan collega’s, klanten of leveranciers. Je werkt samen met alle betrokken partijen en onder begeleiding van een senior waardoor je in staat bent om snel en creatief vraagstukken op te lossen. Daarnaast vragen we

  • een afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau in de richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • interesse in Plant Design en de chemische industrie van morgen
  • bij voorkeur enige ervaring met verschillende 2D/3D tekenpakketten (bijvoorbeeld AutoCAD, Plant 3D, PDMS, SolidWorks of Inventor)
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • interesse in het volgen van opleidingen
  • een flexibele instelling en bereid om op locatie bij klanten werkzaamheden te verrichten
  • goede communicatieve vaardigheden en kwaliteitsbewustheid
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Ons aanbod

Vanzelfsprekend bieden wij je een goed salaris dat aansluit bij je verantwoordelijkheden en een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden. Met onze unieke VIRO Academy engineer jij je eigen carrière. Door bijvoorbeeld ons opleidingshuis, kennissessies en jobrotation geef je structuur aan je eigen ontwikkeling. Ook hebben we een goede pensioenregeling, flexibele werktijden, ruime vakantieregeling en nog veel meer.

VIRO is meer dan werken

Naast een dynamische functie, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij tal van activiteiten die het werken bij VIRO aantrekkelijk maken. Denk hierbij aan de VIRO familiedag op Papendal, mountainbike clinics, de week van de vitaliteit, PV- en afdelingsuitjes en deelname aan diverse regionale en landelijke sportevenementen.

Enthousiast?

Zoek je de afwisseling en dynamiek van een veelzijdig ingenieursbureau en wil je je verder ontwikkelen in je eigen vakgebied laat het ons weten! Wij maken graag kennis met je. Stuur een korte motivatie en cv naar:

 

VIRO
Vestiging Vlaardingen
Jordi Meulmeester
Burgemeester van Lierplein 73, 3134 ZB Vlaardingen
T +31 10 4092609
E j.meulmeester@viro.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.