Koninklijke Gazelle N.V.

Proces Engineer Logistiek

Koninklijke Gazelle N.V.

Geplaatst 7 maanden geleden

Logistieke, Logistics, Lean, 5S, VGM, FMEA

Koninklijke Gazelle heeft voor haar locatie in Dieren een vacature voor een

 

Proces Engineer Logistiek

 

Je taken en verantwoordelijkheden als Proces Engineer Logistiek
Voor onze afdeling magazijn zijn we op zoek naar een Proces Engineer Logistiek. Jij analyseert logistieke (voorraad) data in het SAP systeem en richt de processen binnen de afdeling magazijn zo optimaal mogelijk in door te adviseren en begeleiden in mogelijke proces veranderingen. Deze processen kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op cycle counting, doorlooptijden, pick frequenties en efficiëntie etc.
Je analyseert processen op de werkvloer en stelt je uit eigen beweging nieuwe tools en methodieken voor om de processen efficiënter en effectiever te maken. Je kijkt hierbij naar aspecten als veiligheid/arbo, capaciteit, kwaliteit, kosten en kpi’s. Je initieert en neemt deel aan verbeterprojecten en realiseert een goede werkvoorbereiding. Je ondersteunt de magazijnmedewerkers, teamleiders en de afdelingsmanager bij het oplossen van vraagstukken.
Bij de implementatie van nieuwe werkwijzen of processen stel je werkinstructies op en wanneer nodig train je collega’s. Het aanvragen van offertes en het indienen van investeringsaanvragen is ook onderdeel van je werk, naast de optimalisatie en het beheer van alle verpakkingen.

Jij maakt het verschil
Wij zoeken een Proces Engineer die beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding Logistics Management, Technische Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast ben jij in staat om zowel met het management als de werkvloer te schakelen. Ervaring met het toepassen van Lean in een productieomgeving heeft onze voorkeur.

Verder zijn de onderstaande kennis en eigenschappen van belang:

 • Ervaring met projectmatig werken (zelfstarter & gestructureerd)
 • Ervaring met verbeterprojecten en – magazijnprocessen
 • Analytisch vermogen en passie voor data
 • Kennis van FMEA technieken, 5S, Lean Six-Sigma, VGM
 • Klantgerichtheid en kwaliteitsbewustzijn
 • Uitstekende computervaardigheden als SAP, Excel en Word
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat zet Gazelle daar tegenover?
Een veelzijdige functie binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming waarin je veel kunt leren. Het unieke van Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken en ziet letterlijk de producten tot stand komen door de glazen wand naar de assemblagehal.

Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris en een bonusregeling.
 • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden.
 • Korting op eigen producten van Gazelle.
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Solliciteren op de functie van Proces Engineer Logistiek
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.