Procesoperator rwzi Land van Cuijk

Waterschap Aa en Maas

Haps
Geplaatst 1 jaar geleden

Wie zijn wij?

Waterschap Aa en Maas werkt 24 uur per dag met water. Dat doen we voor zo’n 745.000 inwoners en bedrijven en de natuur in het oosten van Brabant. Dagelijks onderhouden en inspecteren wij dijken, zuiveren wij 300 miljoen liter water en zorgen we voor veilig, voldoende en schoon water. De zuiveringsregio’s zijn verantwoordelijk voor het operationele beheer van de rioolwaterzuiveringsinstallaties (rwzi’s) en transportleidingen met gemalen binnen het gebied van het waterschap. Voor de regio Land van Cuijk is vanuit onze rwzi in Haps een multidisciplinair team verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud. Voor het werken in deze teams zijn eigenschappen als flexibiliteit, goed kunnen samenwerken en allround inzetbaarheid een belangrijke vereiste.

Voor het team in Haps, waar we verantwoordelijk zijn voor een complexe installatie, zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

PROCESOPERATOR

(36 uur per week, standplaats Haps)

Wat ga je doen?

Je bedient de installaties, controleert het procesverloop en de werking van de installaties met behulp van geautomatiseerde besturingssystemen. Je signaleert en analyseert afwijkingen in alle processen en lost effectief storingen op. Je verricht eerstelijns onderhoud en draagt bij aan preventieve onderhoudswerkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de rwzi, transportleidingen en rioolgemalen. Op de rwzi draag je ook zorg voor de voorraden van chemicaliën en de afvoer van restproducten. Je verricht diverse metingen en bemonsteringen en verwerkt deze in rapportages. Daarnaast lever je een bijdrage aan innovaties en projecten die plaatsvinden in deze regio. Je bent bereid deel te nemen aan een wacht- en storingsdienst en je hebt de bereidheid op andere locaties te werken.

Wat bieden we jou?

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt jouw jaarsalaris maximaal € 45.115,- bruto bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 7). Dit is inclusief een Individueel Keuze Budget (IKB). Het IKB is een toeslag van 20% (inclusief 8% vakantiegeld) op je bruto jaarsalaris om zelf te besteden aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of ervoor kiezen dit bedrag uit te laten betalen.

Verder krijg je een inconveniëntentoeslag van bruto € 144,- per maand en een ruim opleidingsbudget van € 5.000,- per vijf jaar voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Je krijgt gezellige collega’s, gaat elke dag met plezier naar je werk en mag volop meedenken over de doorontwikkeling van jezelf, ons team en ons werk.

Wat breng je mee?

Je hebt een technische MBO-opleiding afgerond, bij voorkeur werktuigbouw of procestechniek met aanvullende kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek en geautomatiseerde besturingssystemen. Jij beschikt over ruime ervaring in de procesindustrie of je bent een technicus die zich wil bij-/omscholen naar het vak van operator.

Je hebt de opleiding (Praktijk) UTAZ (Uitgebreide Techniek Afvalwaterzuivering) en Stikstof- en Fosfaatverwijdering afgerond of je bent bereid deze te gaan volgen.

Je beschikt over een klantvriendelijke, positieve en flexibele werkhouding. Je bent leergierig. Analyseren en optimaliseren zit je in het bloed. Je hebt een open, proactieve en communicatieve instelling, bent een echte teamspeler en denkt in oplossingen.

Je bent goed in staat het waterschap binnen en buiten de deur te vertegenwoordigen, bij voorbeeld in projectteams. Je neemt graag verantwoordelijkheid en bent goed in het coördineren van werkzaamheden. Uiteraard werk je veilig en gestructureerd.

Meer weten of solliciteren?

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mark Elders (bedrijfsleider team Land van Cuijk), telefoonnummer 06-12914894.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 30 april a.s. naar het cluster P&O van Waterschap Aa en Maas. Dit kan via onderstaande ‘solliciteer’ button.

Word jij onze nieuwe collega? Dan dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.