Shell - Pernis

Process Control Technoloog | Shell Graduate Programme

Shell - Pernis

Assen
Geplaatst 10 maanden geleden

Process Control Technoloog| Shell Graduate Programme
Locatie: Assen, Pernis

Als Process Control Technoloog maak je deel uit van ons Process Automation, Control and Optimisation (PACO) team, dat technologie en diensten levert voor het realiseren van betrouwbare regel- en veiligheidssystemen voor onze bedrijfsactiva. Deze vormen het centrale zenuwstelsel van onze fabrieksactiviteiten, die binnen een beveiligd domein plaatsvinden. PACO biedt technische expertise en ervaring in de volledige levenscyclus van regelsystemen en online optimalisering.

Jouw functie als Process Control Technoloog
Je werkt aan innovatieve methoden van energiewinning om aan de groeiende vraag te voldoen. Als Process Control Technoloog houd je je tijdens de verschillende projectfasen bezig met proces ontwerp en engineering. Zodra een project gereed en volledig uitgevoerd is, verleen je ondersteuning voor (optimalisering van) de uitvoering van processen. Je kent het verschil tussen een slecht functionerend en een uitstekend functionerend proces. Hiervoor selecteer je de juiste apparatuur en optimaliseer je de besturing. In je rol werk je nauw samen met Operations en verschillende project teams.

Werken in het PACO team is uniek vergeleken met de meeste andere vakgebieden, omdat je deze discipline in vrijwel alle fasen van het proces tegenkomt. Shell biedt je brede internationale mogelijkheden op verschillende gebieden, zoals beheer, onderhoud, ontwikkeling en veiligheid van onze raffinaderijen, gasprojecten en onderzoekscentra of -platformen. Je werkt met een internationaal team in een goede, flexibele sfeer. Jij bent, vinden wij, van cruciaal belang voor ons succes en onze ontwikkeling.

Tijdens de duur van het Shell Graduate Programma werk je in twee of drie verschillende PACO-rollen over het gehele technologiespectrum. Je kunt deze fasen ook achteruit doorlopen door bijvoorbeeld te beginnen bij operations support en successievelijk over te stappen naar projectuitvoering & -ontwerp en dan naar conceptontwikkeling. Je krijgt met de volgende essentiële aandachtsgebieden te maken:

– Veiligheids- en milieukwesties
– Interdisciplinaire interactie (operations en onderhoud)
– Technische analyses (RCA, RCM, HAZOP)

Gaandeweg maak je ook kennis met: kostenraming, kwaliteitsbeheersing, planning, contracten & commercieel bewustzijn en bedrijfsplanning & -economie.

Shell Graduate Programme: een wereld aan mogelijkheden!
Start als Process Control Technoloog in het Shell Graduate Programma; een toonaangevend drie- tot vijfjarig leerprogramma dat echte verantwoordelijkheid biedt, geweldige uitdagingen en voortdurende professionele ontwikkeling. Je hebt meerdere functies, vaak op verschillende locaties. Dit betekent veel variatie en een wereld aan mogelijkheden!

Leiderschap ontwikkelen – je hebt de mogelijkheid om te groeien terwijl je je functie ontwikkelt en diversifieert om je potentieel optimaal te benutten.

Support – voor jouw succes kun je rekenen op een sterk netwerk. Supervisors, coaches, mentors en professionele experts helpen jouw voortgang te monitoren en te begeleiden.

Evenementen voor jonge professionals – er zijn veel professionele en sociale evenementen en sportactiviteiten.

Naast een competitief startsalaris word je erkend en beloond met een prestatiegerelateerd loon waarvan de hoogte afhankelijk is van je functie en locatie.

Naar wie zijn we op zoek
Jij kunt de energie ontsluiten waar onze klanten behoefte aan hebben, zowel nu als in de toekomst, door middel van technologie, vindingrijkheid en innovatie.

Daarnaast heb je:

– een Master in Systems & Control, Chemical Engineering, Mechanical Engineering, Industrial Engineering, Computer Science/Engineering, Electronics & Instrumentation Engineering of Electrical Engineering
– maximaal drie jaar relevante werkervaring;
– een goede beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.


Voorbereiding op je sollicitatie

We willen natuurlijk dat je op je best bent bij het doorlopen van de sollicitatieprocedure. Daarom raden we je aan om onze sollicitatietips te bekijken via deze link.

Klaar om te solliciteren?
Wacht dan niet langer en solliciteer naar het Shell Graduate Programme via de ‘Solliciteer’ button. Wanneer tijdens de sollicitatie gevraagd wordt naar welke discipline je interesse uitgaat, kies dan voor: Technisch – Discipline Engineering (Process Automation, Control & Optimisation)

Wacht niet op de deadline!
Je kunt tot 31 december 2019 solliciteren voor posities binnen het Graduate Programma. We raden je echter ten zeerste aan om niet tot het einde van het jaar te wachten om te solliciteren! We verwerken aanvragen het hele jaar door om onze posities te vervullen en adviseren studenten en afgestudeerden daarom om hun sollicitatie vroeg te starten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.