Brunel

Process Engineer

Brunel

Geplaatst 9 maanden geleden

Haal je voldoening uit het optimaliseren van productieprocessen en ben je een echte spin in het web? Heb je altijd al voor een van de meest toonaangevende bedrijven in Noord-Nederland willen werken? Dan ben jij wellicht de process engineer die onze opdrachtgever zoekt!

Over deze functie

Als process engineer ben je verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van de processen. Je richt je op korte- en lange termijn projecten die erop gericht zijn om zowel nieuwe als bestaande productieprocessen te verbeteren. Binnen je team maar ook daarbuiten is het belangrijk om draagvlak te creëeren voor jouw voorstellen zodat de hele organisatie meegaat in de door jouw geinitieerde verbetering!

Over jou

  • Hbo/wo Chemische Technologie of vergelijkbaar
  • Je hebt enkele jaren ervaring binnen de procesindustrie of bij een ingenieursbureau en bent op zoek naar de volgende stap
  • Je bent communicatief vaardig en weet anderen te motiveren

Wat wij bieden

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Engineering, Finance, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met meer dan 10.000 collega’s vanuit 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden.

Met jouw specialisme, talent en ambitie pas je als process engineer perfect bij Brunel. We verwelkomen je dan ook in onze organisatie waarbij je actief bent bij een van de grootste opdrachtgevers binnen de procesindustrie. Hier laat je zien wat je kunt: tijdens uitdagende projecten, met goede begeleiding en grenzeloze mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf binnen engineering verder te ontwikkelen, samen te werken met andere vakspecialisten en door te groeien. Nationaal en internationaal. The sky is the limit. Wat zeg je ervan? Zet jij de stap naar Brunel? Dan openen wij de deuren voor jou! Solliciteer nu.

Over ons

Onze opdrachtgever is een grote multinational binnen de procesindustrie met een relatief grote procestechnologische afdeling. Binnen dit team neem je actief deel in projecten en ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt en veilig mogelijke productie.