Lyondell Chemie Nederland

Process Operator

Lyondell Chemie Nederland

Rotterdam
Geplaatst 9 maanden geleden
Manufacturing EAI
Locatie: Maasvlakte of Botlek Rotterdam

Wil je werken in een van de grootste en meest geavanceerde productiefaciliteiten van zijn soort ter wereld? Zoek je een baan waarin je veel kunt leren in technisch hoogstaande fabriekscomplexen? Verantwoordelijkheid nemen en collegialiteit zijn jouw kenmerken? Welkom bij LyondellBasell…

Dit is LyondellBasell

Deze functie is voor de fabrieken op de sites van de Maasvlakte en Botlek. Op de Maasvlakte plant wordt propylene oxide en stryrene monomer gemaakt. Op de Botlek site wordt butaandiol (BDO) en propylene oxide (PO)/ tertiaire-butyl alcohol (TBA) gemaakt. Dit levert zeer geavanceerde producten op die over de hele wereld worden gebruikt in allerlei verschillende toepassingen in vele alledaagse producten zoals stoelvulling, diervoeding, hoogwaardige verf en coatings, en ook toevoeging in brandstof om de uitstoot te verminderen. Beide sites hebben een eigen haven en een trein- en vrachtwagenterminal.

Dit is de rol

Als Proces Operator ben je verantwoordelijk voor een goed lopend productieproces om een optimale productie van onze hoogwaardige kwaliteitsproducten te kunnen garanderen. In een 5-ploegendienst bedien en bewaak je apparatuur, controleer je de kwaliteit van het product en het proces en grijp je in waar nodig. Daarnaast verricht je onderhoud en los je storingen op aan apparatuur.
Naast je reguliere werkzaamheden krijg je alle ruimte om bij te dragen aan verbeteringen. Als specialist weet jij tenslotte het best hoe we de producten zo efficiënt mogelijk kunnen fabriceren. Een belangrijke positie met mooie doorgroeimogelijkheden!

Dit ben je

Jouw eerste focus is veiligheid. Daarnaast zoeken we iemand die accuraat en zelfstandig kan werken, initiatief neemt en kwaliteitsgericht is. Je bent flexibel, stressbestendig, communicatief sterk en een teamspeler.

Dit breng je
  • MBO Procestechniek niveau 4, Vapro-C of gelijkwaardig;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare procesindustrie;
  • Of meer dan 10 jaar ervaring en Vapro-B in vergelijkbare procesindustrie;
  • VCA VOL;
  • Heftruckcertificaat, ADN(R), brandweer 2e klasse, gasmeet cursus zijn een pre.
Dit bieden we

We bieden een omgeving waar persoonlijke groei wordt gestimuleerd en waar je wordt beloond voor je prestaties en resultaten. Je krijgt de kans om met specialisten in hun vak te werken om zo je eigen kennis en ervaring te vergroten. Daarnaast bieden we een uitstekend salaris en goed secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Neem bij vragen gerust contact op met Natalie Backx +31625460316. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie via de sollicitatie button.