Waterschap AA en Maas

Processoperator

Waterschap AA en Maas

Geplaatst 6 maanden geleden

 

Wie zijn wij?
De Zuiveringsregio’s zijn verantwoordelijk voor het operationele beheer van de rioolwaterzuiveringsinstallaties (rwzi’s) en transportleidingen met gemalen binnen het gebied van het waterschap. Binnen elke regio hebben we een aantal rwzi’s. Hier is een multidisciplinair team verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud. Voor het werken in deze teams zijn eigenschappen als flexibiliteit, goed kunnen samenwerken en allround inzetbaar belangrijke vereisten. Voor het team op de RWZI Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste: PROCESOPERATOR
(36 uur per week, standplaats Den Bosch)

Wat ga je doen?
Je bedient de installaties, controleert het procesverloop en de werking van de installaties met behulp van geautomatiseerde besturingssystemen. Je signaleert en analyseert afwijkingen in de water- en slib-lijn en lost effectief storingen op. Je verricht eerstelijns onderhoud (o.a. smeer- en schoonmaakwerkzaamheden) en draagt bij aan tweedelijns onderhoudswerkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de rwzi, transportleidingen en rioolgemalen. Op de rwzi draag je ook zorg voor de voorraden van chemicaliën en de afvoer van restproducten. Je verricht diverse metingen en bemonsteringen en verwerkt deze in rapportages. Daarnaast lever je een bijdrage aan innovaties en (samenwerkings)projecten die plaatsvinden in deze regio. Je bent bereid deel te nemen aan een wacht- en storingsdienstregeling en je hebt de bereidheid op andere locaties te werken.

Wat bieden we jou?
Een salaris van maximaal € 45.115,- bruto per jaar bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 7), afhankelijk van opleiding en ervaring. Genoemd bedrag is inclusief Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB is een toeslag van 20% (inclusief 8% vakantiegeld) op je bruto jaarsalaris om zelf te besteden aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of dit bedrag laten uitbetalen. Daarnaast kom je in aanmerking voor een ongemakkentoeslag van € 144,- bruto per maand in verband met vuil werk.
Verder krijg je:

  • Een solide pensioenregeling
  • De mogelijkheid om je uren flexibel in te delen
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
  • Persoonsgebonden Basis Budget (PBB) van € 5.000,- per 5 jaar voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit

Wat breng je mee?
Je hebt een technische MBO-opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting procestechniek met aanvullende kennis/affiniteit op het gebied van elektrotechniek en geautomatiseerde besturingssystemen. Daarnaast beschik je over enkele jaren ervaring in de procesindustrie.
Je hebt de opleiding (Praktijk) UTAZ (Uitgebreide Techniek Afvalwaterzuivering) en Stikstof- en Fosfaatverwijdering afgerond of je bent bereid deze te gaan volgen. Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een klantvriendelijke en flexibele werkhouding. Je bent leergierig. Analyseren en optimaliseren zit je in het bloed. Je hebt een open, proactieve en communicatieve instelling en je bent een echte teamspeler. Je bent goed in staat het waterschap binnen en buiten de deur te vertegenwoordigen. Je neemt graag verantwoordelijkheid en bent goed in het coördineren van werkzaamheden. Uiteraard werk je veilig en gestructureerd.

Meer weten of solliciteren?
Voor informatie over de vacature bij RWZI Den Bosch kun je contact opnemen met Karel Pompen (bedrijfsleider team den Bosch), telefoonnummer 06-83052862.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 8 december a.s. naar het cluster P&O van Waterschap Aa en Maas. Dit kan via de ‘solliciteer‘ button.
Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.