Royal Swinkels

Procestechnoloog

Royal Swinkels

Lieshout
Geplaatst 5 maanden geleden

De uitdaging

Swinkels Family Brewers gaat de komende jaren, zowel nationaal als internationaal verder uitbreiden. Deze groei biedt een uitstekende carrièrekans voor de Procestechnoloog die hier graag actief aan wil bijdragen. Daarnaast heeft ons bedrijf een flinke ambitie uitgesproken op het gebied van circulariteit. Als Procestechnoloog ga je actief op zoek naar initiatieven die daar aan kunnen bijdragen:, zoals Value Engineering projecten en hoogwaardig hergebruik van onze co-producten zoals afvalwater.

Wat ga je doen?

 • Als Procestechnoloog ga je deel uitmaken van het Brewing Team; het team wat wereldwijd verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van nieuwe bieren en brouwprocessen. De gezamenlijke doelstelling van ons team Procestechnologen is daarbij helder: het nastreven van een zo hoog mogelijk niveau van kwaliteit en effectiviteit van alle proces- en brouw technologische onderdelen binnen de diverse brouwerijen.
 • In de rol van Procestechnoloog ben je verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie binnen het afvalwater proces van de verschillende brouwerijen. Daarnaast pak je de technologie rol in internationale investeringsprojecten en heb je focus op Value Engineering.
 • In deze technologie rol ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidende projecten voor uitbreiding en uiteindelijk ook verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling (commissioning). Denk daarbij aan projecten op het gebied van afvalwater zuivering.
 • Binnen het Brewing Team heeft iedereen een specifiek specialisme. Als Procestechnoloog ben jij binnen jouw specialisme dé expert, de interne vraagbaak en waar gewenst troubleshooter. Jouw specialisme zal zich eerst richten op afvalwater maar afhankelijk van je interesse om je verder te ontwikkelen kan dit in de toekomst verder uitgebreid worden.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Brewing Processes.

Dit bieden wij jou

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, letterlijk. Daarom ontvang je als nieuwe collega een warm welkom bij ons Bavaria Brouwerijcafé en vertellen we je alles over de historie van de familie en onze organisatie. Daarnaast ontvang je van ons:

 • Een goed salaris gebaseerd op je kennis en ervaring, inclusief een vaste eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantiegeld en 10% – 15% bonus (afhankelijk van je ervaring) over je jaarsalaris.
 • 30 vakantiedagen en reiskostenvergoeding.
 • De kans om je persoonlijk te ontwikkelen via de Swinkels Family Brewers Academy, waar je (in- en externe) trainingen en job coaching kunt volgen.
 • Korting op de zorgpremie en sporten bij een Fitland-vestiging (of gelieerde vestigingen) en de mogelijkheid om gebruik te maken van de bedrijfsfitness.
 • Biergeschenken en kortingsboekjes, omdat we je graag kennis laten maken met ons bierportfolio.

En ja, op zijn tijd, samen met collega’s, een heerlijk biertje proeven uit onze ruime selectie van mooie biermerken hoort er natuurlijk ook bij.

Wie ben jij?

 • Je hebt een sterk analytische blik en kunt processen snel doorgronden. Ondanks dat analytische karakter van deze rol ben je wel pragmatisch en resultaatgericht.
 • Je bent energiek en sterk in het interpersoonlijke contact. Deze eigenschappen zet je in om draagvlak te creëren voor je projecten en zaken in beweging te krijgen.
 • Daarnaast heb je als Procestechnoloog een afgeronde Bachelor of Master opleiding op het gebied van Proces Technologie, Food Technologie, Bio Technologie, Milieu Technologie of Chemical Engineering aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring in de verregaand geautomatiseerde procesindustrie.
 • Kennis en ervaring in afvalwater technologie is een vereiste. Daarnaast is ervaring in de brouwerijwereld, levensmiddelen productieomgeving of drankensector een pre.
 • Cultuur verschillen zijn voor jou bekend terrein; je weet hier als geen ander mee om te gaan. Daarom is het ook belangrijk dat je de Engelse en Nederlandse taal uitstekend beheerst. In de rol van Procestechnoloog werk je op een internationaal podium, waarbij je ook meerdere keren per jaar voor projecten naar het buitenland zal gaan.

Zo kun je solliciteren

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en voel je je aangesproken door deze vacature? Verras ons dan met jouw motivatie door te solliciteren via de onderstaande button.

Heb je na het lezen van deze functieomschrijving nog vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen of appen naar Mark Raijmakers, Manager Recruitment, via 06-20329816.

Join the Family!

Wij zijn Swinkels Family Brewers, een 100% onafhankelijke familiebrouwer van mooie bieren als merken als Bavaria, Cornet en La Trappe. We ondernemen al 300 jaar vanuit onze gezamenlijke passie voor bier en een goed gevoel voor kwaliteit. Met ruim 1.800 collega’s werken we wereldwijd samen om het beste uit onszelf te halen en de brouwerij nog mooier door te geven aan de volgende generatie.

Wanneer krijg je een reactie op jouw sollicitatie?

Ga je solliciteren? Leuk! Je krijgt direct een bevestigingsmail van ons als je sollicitatie binnen is. Binnen twee weken ontvang je van ons een terugkoppeling. Houd voor de zekerheid je spam box goed in de gaten! Wil je meer weten over ons sollicitatieproces? Klik dan hier.

Vacature kenmerken

CategorieTechnoloog