Konutherm

Project Engineer/Manager

Konutherm

Baarn
Geplaatst 2 maanden geleden

Ben jij een Project Engineer/Manager die van afwisselend werk houdt en ons team wil komen versterken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Konutherm BV ontwerpt en levert specialistische warmteoverdrachtssystemen gebaseerd op thermische olie en/of water/glycol voor de proces- en maritieme industrie (HTF systemen). Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het ontwerp van hoogwaardige systemen die gericht zijn op het terugwinnen en hergebruiken van warmte uit de uitlaatgassen van zware scheepsmotoren en alternatieve energieopwekkingsbronnen zoals vergassingsprocessen.

Ook zijn wij al sinds bijna 50 jaar een gerenommeerde leverancier van tanker-verwarmingssystemen voor de binnenvaart.

We ontwerpen en leveren speciale, hoogkwalitatieve HTF verwarmingssystemen voor de binnenvaart, procesindustrie, rederijen, baggermaatschappijen en scheepswerven, offshore, olie- en gasbedrijven, ontwerp- en ingenieursbureaus, etc. etc.

Wij mogen dan ook best trots zijn op onze gevarieerde en internationale klantenkring van grote en kleine bedrijven in vrijwel alle sectoren van de proces- en maritieme industrie.

Wie ben jij?

Als onze projectengineer ben je de coordinator van onze maritieme en industriële projecten en aanspreekpunt voor onze nationale en internationale klanten. Jij bent een technisch manager die in staat is om een compleet project in overleg met onze klant en onze leveranciers op de juiste wijze te plannen en binnen budget te leveren. Onze klanten kunnen rekenen op jouw technische kennis, inzicht en persoonlijke betrokkenheid bij de uitvoering van een project. Je kan overweg met P&ID’s, werktuigbouwkundige tekeningen en warmte-technische berekeningen.

Je komt te werken in een klein, technisch team en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende project werkzaamheden zoals ontwerp, inkoop, planning, oplevering en budgetbewaking. Tevens kan jouw assistentie nodig zijn bij de bouw en inbedrijfstelling van onze installaties.

Wat ga je doen?

Je kunt rekenen op een zeer gevarieerd werkaanbod met projecten variërend van een relatief standaard verwarmingssysteem in Nederland tot en met complexe maritieme en/of offshore installaties aan de andere kant van de wereld. Je managed je projecten via onze geautomatiseerde systemen.

Wat breng je mee?

– Een enthousiaste, leergierige, collegiale en verantwoordelijke instelling

– Je bent communicatief vaardig, kan goed organiseren, maakt duidelijke afspraken en komt die na.

– Kennis van (en vooral interesse in) (scheeps)werktuigbouwkunde / procestechniek en/of installatietechniek op MBO+/HBO werk- en denkniveau.

– Enige bekendheid met 3D tekenen (Inventor) is een absolute pre!

– Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal

– Bereidheid tot het je eigen maken van (soms complexe) warmte technische systemen

– Een rijbewijs B

Wat bieden wij jou?

– Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid

– Zeer gevarieerde, internationale werkzaamheden en klantenkring

– Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

– Een no-nonsense mentaliteit en een collegiale werksfeer binnen een klein en professioneel team

– Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en specialistische trainingen

Reageren

Ben jij nieuwsgierig naar deze uitdaging? Dan zien wij jouw CV + motivatie graag z.s.m. tegemoet. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Myriam via: 035-3034910 en/of bezoek onze website: www.konutherm.com

Soort dienstverband: Fulltime