AkzoNobel

Projectplanner & Coördinator

AkzoNobel

Geplaatst 12 maanden geleden

Business unit: Industrial Chemicals ISC

About AkzoNobel

Industries worldwide rely on our essential chemistry in the manufacture of everyday products such as paper, plastics, building materials, and personal care items. Building on the dedication of our employees and our shared commitment to safety, sustainability, and open innovation, we have established a world-class business and built strong partnerships with our customers. We operate in over 80 countries around the world and our portfolio of industry leading brands includes Eka, Dissolvine, Trigonox, and Berol.

Responsibility

Project Planner / Coordinator die kan doorgroeier naar de rol van Projectleider.
Continue aandacht voor de evoluerende planning en uitvoering van diverse onderhouds- en nieuwbouwprojecten bij twee van de modernste chemische fabrieken in het Botlekgebied.

Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie.

AkzoNobel Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. De afdeling Projecten in Rotterdam Botlek verzorgt de investerings- en onderhoudsprojecten voor de Chloorfabriek en Utilitiesproductie.

Ter versterking van het projectteam zijn wij nu op zoek naar een relevant ervaren

Projectplanner & Coördinator

Je bent verantwoordelijk voor
– het verzamelen van relevante informatie en het ontwikkelen, opzetten en beheren van de projectplanning in MS of Primavera.

– Je onderhoudt de projectdossiers en ondersteunt het projectteam met technische en planningsexpertise.

– Bij eventuele scope changes onderzoek jij het effect ervan op kosten en doorlooptijd van het project, zodat je alle betrokkenen hierover tijdig kunt informeren.

– Je controleert en analyseert de voortgang op basis van geplande versus gerealiseerde uren/kosten, levert periodieke updates van de planningsrapporten en prognoses, signaleert aandachtspunten en komt met concrete verbetervoorstellen.

Naast de planning komen ook zaken als documenten- en financieel beheer aan de orde. En natuurlijk denk je bij alles wat je doet altijd óók aan de veiligheid van je collega’s en de werkomgeving.

 

Job requirements/Candidate profile

Jouw kwaliteiten
• Minimaal HBO-opleiding. Enige ervaring als projectplanner gewenst;
• Ervaring binnen de procesindustrie en de relevante regelgeving;
• Teamspeler met goed gevoel voor zaken en relaties;
• Nauwkeurig, onderzoekend, zelfstandig en proactief;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Ervaring in werkvoorbereiding en kennis van relevante SAP-modules is een pre.

Ons aanbod
Dit is een leuke baan met veel verantwoording en zelfstandigheid, legio mogelijkheden om je ideeën in praktijk te brengen plus de kans op doorgroei naar een functie als projectmanager. Je hebt veel interessante contacten met onder meer klanten, aannemers, ingenieursbureaus, afdelingsmanagers, technische en financiële experts . Je komt dan ook op veel verschillende afdelingen op kantoor én in de fabriek.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie zelf kun je bellen met Jacquelien Huisman, Talent Resourcing Partner, +31(0) 621-563413. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.com/careers, referentie 180002X6, of gebruik de sollicitatielink. Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.