WMD Drinkwater

senior projectleider procesautomatisering

WMD Drinkwater

Geplaatst 8 maanden geleden

Dag en nacht Drents drinkwater uit de kraan. Voor een half miljoen mensen de normaalste zaak van de wereld. Voor de medewerkers van waterbedrijf WMD elke dag een uitdaging. Water is een puur natuurlijk en maatschappelijk zeer relevant product. Dat maakt werken met water buitengewoon boeiend. Wil jij meewerken als

 

senior projectleider procesautomatisering
40 uur per week

 

Als senior Projectleider ben je verantwoordelijk voor de procesautomatisering (PA) binnen WMD. Je kunt direct volop aan de slag want de komende jaren worden alle drinkwaterproductielocaties voor de processturing voorzien van nieuwe hardware en software. Daar ga je een leidende rol in vervullen. Daarom is kennis van of interesse in de drinkwaterproductie een vereiste.

Afdelingsprofiel
Je werkt samen met 9 collega’s in het team Projecten Installaties binnen de sector Productie. Dit team verzorgt alle nieuwbouw- en optimalisatieprojecten van WMD.

Wat ga je doen?

  • het functioneel beheer van de PA; de productie-installaties moeten 24 uur per dag,7 dagen in de week vlekkeloos door de PA aangestuurd worden;
  • life cycle management van de PA, zowel de hardware als software moeten actueel blijven;
  • het aansturen van projecten in dit vakgebied;
  • het bijhouden van de broodnodige kennis in dit vakgebied, dit samen met collega-waterbedrijven, leveranciers en gebruikers van hetzelfde systeem;
  • het mede ontwikkelen van een nieuw datawarehouse voor productiedata.

Wat breng je mee?

  • afgeronde opleiding HBO+ opleiding richting Proces Automatisering;
  • Hogere opleiding Drinkwater of de bereidheid deze te volgen;
  • relevante werkervaring.


Wat biedt WMD
Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een prettige werkomgeving. De functie is ingeschaald in schaal K van het Hay loongebouw. Het maximumsalaris bedraagt € 4.729,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast is er een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van meer dan 20% van je bruto maandsalaris waar je zelf invulling aan kan geven. Ook kent WMD goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een employabilitybudget.

De vacature is eerst voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren wordt vervolgens het dienstverband omgezet in een vast dienstverband.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met André Wierda, manager Productie, via 0592 – 854 500. Je kunt direct online solliciteren en een cv en motivatiebrief meesturen. Graag ontvangen we je reactie onder vermelding van vacaturenummer 09-2018.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld