Riedel

Shiftleader Packing

Riedel

Ede
Geplaatst 3 maanden geleden

 

Shiftleader Packing
Bij Riedel leven en ademen we vruchtensap, waarbij smaak, kwaliteit een duurzaamheid altijd voorop staan. Sinds Riedel vanaf 1 november zelfstandig is, zijn we hard aan het bouwen aan onze organisatie. Met prachtige A-merken zoals onder andere Appelsientje, Coolbest, Dubbelfrisss en Taksi en een supergemotiveerd team gaan we de sappen- en drankencategorie in de komende jaren verder laten groeien.

Heb jij ook zin in een nieuwe uitdaging? Ben jij net zo ondernemend als wij? Hou je van korte lijnen, snelle beslissingen, veel verantwoordelijkheid en iedere dag lol en afwisseling? In een bedrijf waar we nog gewoon zelf de nieuwe producten ontwikkelen en waar alle belangrijke zaken gewoon aan tafel worden besloten? Dan ben je van harte welkom!

Voor onze afdeling Packing zoeken wij een enthousiaste en pro-actieve Shiftleader Packing. In deze functie werk je in 3 ploegen dienst en geef je leiding aan één van de 3 Packing Ploegen. Je rapporteert aan de Manager Supply Chain. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse productie en werkt samen met je collega’s aan continue verbetering. Een afwisselende baan in een dynamische omgeving!

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse productie. Je bewaakt de voortgang en stuurt waar nodig bij, uiteraard in overleg met je collega’s van de andere afdelingen. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij vanzelfsprekend bovenaan.

Als shiftleader ben je buiten kantoortijden ook eindverantwoordelijk voor de productielocatie. Je opent en sluit de fabriek en bent aanspreekpunt in geval van calamiteiten.

Je stuurt een team van ongeveer 17 medewerkers aan. Je maakt de dag- en de weekroosters en stuurt bij in geval van onder- of overbezetting, o.a. met flexmedewerkers. Je draagt zorg voor de urenregistratie van de medewerkers. Uiteraard is ontwikkeling van het team een belangrijke taak. Je voert ontwikkelingsgesprekken, inventariseert de opleidingsbehoefte en coacht medewerkers.

Daarnaast werk je samen met je collega’s van de verschillende afdelingen aan continue verbetering. Je signaleert o.a. terugkerende verstoringen en mogelijke verbeteringen en voert deze verbeteringen door.

Functie-eisen

 • MTS/MBO met een technische achtergrond, bijvoorbeeld Vapro/BBL of levensmiddelentechnologie
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en bent pro-actief
 • Je hebt ervaring met leiding geven en weet door middel van coaching en begeleiding een team aan te sturen. Je bent in staat mensen te motiveren en te inspireren.
 • Je bent communicatief sterk en hebt goede kennis van de Nederlandse taal
 • Je bent een teamspeler, maar werkt ook zelfstandig
 • Je neemt verantwoordelijkheid en bent resultaatgericht
 • Je kunt goed prioriteiten stellen
 • Je hebt kennis van HACCP/voedselveiligheid


Arbeidsvoorwaarden

Riedel valt onder de zuivel-cao.

 • Deze functie valt in salarisschaal 8
 • Fulltime werkweek van 36 uur per week
 • 3,5% vaste eindejaarsuitkering
 • Deze functie is in 3 ploegen dienst met een minimale gegarandeerde ploegentoeslag van 19,58%

Contactinfo
Heb je vragen over bovenstaande functie? Neem dan contact op met Robin Wisse, Manager Supply Chain via robin.wisse@riede.nl

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan met cv naar Jacqueline Kroon, HR Manager, via de ”Solliciteer” button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.