Flamco

Shiftleader

Flamco

Geplaatst 4 maanden geleden

Productieplanning, Productieplanner, Teamleider, Productie Leider, Leidinggevende, Werktuigbouw, Technisch Bedrijfskunde, HBO, vacature Bunschoten

Heb jij een afgeronde HBO opleiding met een paar jaar werkervaring, interesse in techniek en het talent om een team aan te sturen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Flamco heeft voor haar productievestiging in Bunschoten een vacature voor een:

Junior Shiftleader

met doorgroeipotentieel

Flamco maakt onderdeel uit van Aalberts Industries N.V. en richt zich op ontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitsproducten voor verwarming, ventilatie, drinkwater, airconditioning en koeling voor de installatiebranche. De Flamco groep produceert op vier locaties in Europa en China. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bunschoten. Met 60 jaar ervaring en zo’n 520 medewerkers wereldwijd behoort Flamco tot de top in haar branche en brengt met succes aantrekkelijke en innovatieve producten op de markt in meer dan 70 landen.

Op onze vier productielocaties produceren we producten voor drie verschillende productgroepen:

 • Pressurisation & Storage technology: expansievaten, indirect gestookte boilers & buffervaten en expansieautomaten;
 • Efficiency & safety technology: veiligheidsventielen, ontluchters en vuilafscheiders;
 • Fixing technology: Buisbevestigingsmateriaal.

Naast onze productielocaties heeft Flamco vijftien verkoopkantoren, voornamelijk in Europa. Onze producten worden over de hele wereld verkocht.

Wat ga je doen als Junior Shiftleader?
Als Junior Shiftleader ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de productieplanning. Je geeft leiding aan een team van ca. 20 medewerkers in een drie ploegendienst. Samen met je team en collega shiftleaders zorg je dat de doelstellingen van de afdeling worden gerealiseerd. Je leidt en neemt actief deel aan verbeterprojecten (Operational Excellence) en bent bekend met technieken als OEE, 5S, TPM en SMED. Je bent van nature een leider, zorgt voor een goede sfeer in het team, een optimale inzetbaarheid en betrokkenheid. Problemen in de processen, kwaliteit en voortgang los je proactief op. In deze functie werk je intensief samen met collega-shiftleaders en ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Plantmanager.

Opleiding, ervaring, persoonlijkheid

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur Werktuigbouw, Technische bedrijfskunde)
 • Je hebt enkele jaren werkervaring en wil je graag verder ontwikkelen
 • Inzicht in moderne geautomatiseerde industriële processen en affiniteit met metaalbewerking.
 • Een positieve instelling en uitstraling.
 • Leiderschapskwaliteiten
 • Affiniteit met Lean manufactering
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht, hands on en proactief, vasthoudend, teamgericht, gedreven.
 • Bereid om in een 3 ploegendienst te werken.

Wat biedt Flamco jou?
Een uitdagende, veelzijdige job in een enthousiast team in een prachtige (lean) fabriek waar veel verschillende productietechnieken toegepast worden en waar volop geïnvesteerd wordt in de toekomst. Flamco volgt de cao metalektro, biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling.

Wil je meer informatie?
Peter Beijes, Plantmanager (tel. 06 10007319/ peter.beijes@flamco.nl) geeft je graag meer informatie over de functie.

Solliciteren op de functie van Junior Shiftleader
Herken jij je in dit profiel en durf jij deze uitdaging aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.