Stork

Technicus E&I

Stork

Geplaatst 8 maanden geleden

Ben jij de allround Electrical & instrumentatietechnicus die wij zoeken, met ervaring in het oplossen van storingen.

Voor onze activiteiten in de olie & gas industrie in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Electrical & Instrumentatie Technicus. In deze functie werk je in (project)teamverband aan elektrische en meet- en regelapparatuur van procesinstallaties in de olie & gas.
Tot je takenpakket behoren o.a.:

  • Je voert preventief en correctief onderhoud uit aan diverse elektrische installaties, meet- en regelapparatuur. Hierbij kun je denken aan  flowmeters, temperatuuropnemers, niveau- en drukmetingen. Ook het herkennen van eenvoudige PLC storingen is voor jou geen probleem;
  • Je voert tests, inbedrijfstelling en inspectie werkzaamheden uit;
  • Je zorgt voor de administratieve verwerking van de werkzaamheden en het opstellen van bijbehorende rapportages;
  • Jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat betrouwbaarheid en beschikbaarheid van productie installaties vanuit technisch oogpunt gewaarborgd blijven.

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.

Specifieke eisen voor de Technicus E&I

  • Je bent in het bezit van een MBO 4 opleiding in de richting van Meet- en regeltechniek, Besturingstechniek of Algemene Onderhoudstechniek;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de procesindustrie, ervaring in de olie & gas branche is een pre;
  • Je hebt uitvoerige kennis van de diverse meet- en regelinstrumenten die in de procesindustrie worden toegepast en bent in staat zelfstandig complexe storingen op te lossen;
  • Je bent ervaren met en hebt kennis van NEN 3140 normen;
  • Kennis van ATEX richtlijnen is een grote pre.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Standplaats is Amsterdam

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de Technicus E&I die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter. Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.