Dovre Group

Turn Around Manager

Dovre Group

Geplaatst 1 maand geleden

Description

Als TA Manager kom je te werken in een zeer innovatieve en sustainable procesindustrie. In een sterk groeiende organisatie waarbij je als TA Manager zelf ook mee wilt ontwikkelen. Op onze locatie in Rotterdam heb je als TA Manager de gehele verantwoordelijkheid voor het definiëren, evalueren, en het behalen van de TA-doelstellingen (veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, kosten enz.) Met je kennis en ervaring kun je besluitvormings- en voorbereidingsprocessen vergemakkelijken en kun je algemene prioriteiten betreffende de TA vaststellen. Je bent goed in het onderhouden van interne contacten en een goede communicator die beschikt over de vaardigheid om degelijke contacten te onderhouden met de verschillende teams zoals het TA Core Team, het TA Steering Team en overige stakeholders. Je houdt de stuurgroep en het Plant Management op de hoogte over de voortgang van de TA. Je stelt de kwaliteitsverwachtingen op voor het planningsproces, let op de voortgang en rapporteert over de voorgang aan de hand van de target milestones. Je verwerft resources om TA planning te vergemakkelijken, definieert het Field Execution Information plan en je verwittigd de diverse regelgevende instanties.

Requirements

Voor deze functie is een flexibele instelling vanzelfsprekend, je kenmerkt jezelf door een managementstijl waarin je leiderschap- en eigenaarschap toont. Je kunt goed delegeren en bent vaardig in het houden van overzicht.

En verder heb je 7 – 10 jaar een afgeronde HBO opleiding in een relevante technische richting, heb je praktische kennis van diverse technische disciplines en ervaring met project management. Ook heb je kennis en ervaring in het werken met scheduling software en planning technieken, ervaring met contracten, administratie en TA Controls.

Samenwerken is een van je sterke kanten en je hebt een groot veiligheids-, gezondheids-, milieu- en kwaliteitsbewustzijn. Voor deze rol spreek/schrijf je vloeiend Nederlands en beheers je de Engelse taal goed in woord en geschrift voor interne samenwerking.

Offer

Dovre Group is an equal opportunity employer. We encourage applications from anyone meeting the requirements for this position.

Reference number

20 983

Information

For more information about the position above or working for Dovre Group, please contact:
emea@dovregroup.com

Closing date

2020-02-16 12:00:00