ProEx Engineering Group en Gpi Pharma gaan een strategisch partnerschap aan

ProEx Engineering Group en Gpi Pharma
Sales Manager Gpi Pharma; Joost Nieuwlaat, Directeur ProEx Engineering; Shane Healy en Commercieel Directeur Gpi Group; Gerard Blok

ProEx Engineering Group is verheugd een strategisch partnerschap aan te kondigen met Gpi Pharma, dochteronderneming van de Gpi Group, als hun agent voor de Ierse Life Science markt.

Gpi Group, internationale fabrikant van roestvrijstalen tanks, heeft klanten in diverse markten wereldwijd, waaronder de farmaceutische, voedselverwerkende, chemische en cosmetische industrie. Gpi biedt kant-en-klare oplossingen van tankdesign, fabricage, controles, installatie, kwalificatie en kan roestvrijstalen tanks produceren van 5L tot 15.000 m3 in grootte.

Het is een zeer interessante tijd binnen de Life Science industrie in Ierland met de hoeveelheid kapitaalprojecten die gepland zijn voor de komende 5 jaar. “Het strategische partnerschap tussen Gpi Pharma en ProEx Engineering zal beide bedrijven ten goede komen bij het bereiken van hun expansiedoelstellingen in het komende decennium. Met meer dan 25 jaar ervaring en de oplevering van meer dan 400 projecten per jaar, is het geweldig om samen te werken met Gpi, aangezien zij uitblinken binnen de Ierse Life Science markt,” aldus Shane Healy Managing Director van ProEx Engineering.

”We kwamen ProEx Engineering tegen tijdens een project voor een Nederlandse farmaceutische fabrikant en waren onder de indruk van hun proceskennis en pro-actieve aanpak”, aldus Joost Nieuwlaat, Sales Manager van Gpi Pharma.

Gerard Blok, Commercieel Directeur van de Gpi Group voegt er aan toe: ”Gpi is ervan overtuigd dat de proceskennis van ProEx Engineering, gecombineerd met onze ervaring in tankbouw, ten goede zal komen aan de Ierse Life Science industrie. We kijken ernaar uit om samen te werken met Shane Healy en zijn team en klanten in Ierland van dienst te zijn”.

Over de Gpi Group

In de afgelopen 25 jaar heeft Gpi een solide reputatie opgebouwd als succesvolle internationale tankproducent. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn voortdurende innovaties op het vlak van technologie, processen en samenwerking. De Gpi Group bestaat uit vier bedrijven die gespecialiseerd zijn in de bouw van tanks en drukvaten: Gpi TanksGpi Tanks GmbHGpi Tanks Polen en Gpi Tanks XL. Daarnaast maken ook Gpi De Gouwe, specialist in verwerkingsapparatuur, en BMN (Beitserij Midden Nederland), expert in beitsen, slijpen en polijsten, deel uit van de groep. Wereldwijd bedient de Gpi Group klanten in de voedselverwerkende, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie. De Gpi Group telt in totaal ongeveer 200 medewerkers.

Over ProEx Engineering Group

ProEx Engineering is een Design Build & Project Management ingenieursbureau. De kerncompetentie is het leveren van kapitaalprojecten voor de Farmaceutische, Bio Farmaceutische en Semi Conductor industrie. ProEx Engineering is één van de grootste ingenieursbureaus van Ierland. Het bedrijf hecht veel waarde aan de behoefte van hun klanten aan veilige, betrouwbare en operationeel efficiënte ontwerpen door middel van kosteneffectieve engineering- en projectmanagementdiensten op een responsieve, dynamische en efficiënte manier.

ProEx Engineering heeft kantoren in Sligo, Cork en Dublin, wat ons in staat stelt snelle en klantgerichte oplossingen te bieden.

 

Meer industrie nieuws