Reditech Group, een specialist in automatiseringsoplossingen voor productiebedrijven heeft recent een participatie verworven in Manutechs Ltd, een in Singapore gevestigde organisatie.

Het Belgisch bedrijf, opgericht in 1995, levert automatiserings- en digitaliseringsoplossingen voor bedrijven in fabrieks-, proces- en logistieke automatisering. Vandaag heeft Reditech Group kantoren in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Brazilië.

Manutechs is een platform onafhankelijke specialist in industriële automatisering, met kantoren in Singapore en Bangkok. Al meer dan 15 jaar leveren ze automatiseringsoplossingen voor grote, veelal Europese multinationals in ASEAN.

De participatie in Manutechs stelt Reditech Group in staat om hun activiteiten in de ASEAN-regio sneller uit te breiden en genereert toegang tot een groot lokaal netwerk van klanten en ervaren ingenieurs.

Voor Manutechs, die vooral multinationals als klanten heeft, biedt de samenwerking met een Europees bedrijf tal van synergieën en opportuniteiten.

De nauwe samenwerking tussen beide bedrijven creëert een meerwaarde voor hun klanten, die toegang krijgen tot een unieke combinatie van automatiseringsoplossingen en diensten van 2 wereldspelers, met de garantie op de internationale kwaliteitsstandaard.