woensdag, maart 22, 2023

Specialisme

Kennis en expertise van SAMSON apparatuur

Predictive maintenance

Assemblage

• SAM GUARD is een voorspellend plant monitoring- en analysetool, die gebruikmaakt van bestaande sensordata, Machine Learning (ML) en een digitaal plantmodel. Deze plant monitoringtool is op basis van Artificial Intelligence (AI). De tool maakt het mogelijk de plant altijd op het meest optimale productiepunt te laten werken.

• SAM VALVE MANAGEMENT
combineert slimme regelventielen met een intelligente systeemoplossing en lage onderhoudskosten.

• De focus van FOCUS-ON ligt op het ontwikkelen van autonoom opererende producten voor de procesindustrie. Het device FOCUS-1 combineert sensoren, aandrijving en regelfunctionaliteit in één apparaat. Een belangrijke toegevoegde waarde van dit apparaat is dat het via verschillende gebruikersplatforms real time zowel het device alsook het proces kan bewaken, data kan genereren en ermee kan communiceren.

SAMSON: Speler op wereldformaat

SAMSON REGELTECHNIEK maakt onderdeel uit van het wereldwijd opererende SAMSON. Met vestigingen in meer dan 50 landen behoort de onderneming tot een betrouwbare speler van wereldformaat. Samen met AIR TORQUE, CERA SYSTEM, KT-ELEKTRONIK, LEUSCH, PFEIFFER, PRECOGNIZE, RINGO, SED, STARLINE en VETEC biedt SAMSON een volledig assortiment regelventielen voor industriële processen en verregaande digitalisering op het gebied van slimme regelventielen.

SAMSON REGELTECHNIEK
Wij adviseren, leveren en verrichten service aan SAMSON regelventielen en veiligheidsafsluiters voor procesinstallaties. Als specialist in regelingen van temperatuur, druk, drukverschil en hoeveelheid biedt SAMSON maatoplossingen voor de meest uiteenlopende applicaties. Ons bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en telt bijna veertig medewerkers.

Digitalisering
Wij hebben onze activiteiten uitgebreid met de productlijn SAM DIGITAL. Deze optimaliseert processen en biedt toegevoegde waarde op het gebied van bijvoorbeeld voorspellend onderhoud en reductie van productiekosten. Onder deze digitale productportfolio vallen onder meer SAM GUARD en SAM VALVE MANAGEMENT. Daarnaast zijn KROHNE en SAMSON een joint-venture aangegaan onder de naam FOCUS-ON.

Waterstof
Wereldwijd levert SAMSON ventielen voor waterstof aan bedrijven, die actief zijn in de opwekking, het transport en de levering van energie, alsook in de (petro-)chemische industrie. Het assortiment afsluiters varieert van hoogwaardige regel- en afsluitventielen in verschillende afmetingen tot gespecialiseerde afsluiters voor Pressure Swing Adsorption, lage temperaturen en/of hoge drukken en andere kritische procesomstandigheden. Onze ventielen werken betrouwbaar, hebben een lange levensduur en zijn uitermate geschikt voor toepassing in waterstofapplicaties.

Advanced Physical Layer (APL): Ethernet op veldniveau
De APL-technologie zorgt voor een revolutie in de veldcommunicatie in de procesindustrie dankzij datasnelheden tot 10 Mbit/s en communicatie tot op veldniveau via een homogeen protocol. Onze TROVIS 3797 klepstandstellers met PROFINET® communicatie zijn de eerste SAMSON klepstandstellers die de nieuwe Ethernet-APL-technologie ondersteunen. Te zien in het Digital Lab in ons R&D-, test- en certificeringscentrum in Frankfurt.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Signaalrood 10, 2718 SH Zoetermeer, Nederland
Telefoon 079 361 05 01
Email info-NL@samsongroup.com
Website www.samson-regeltechniek.nl
Social media kanalen Linkedin