Sensorfabrikant di-soric nu dichter bij klanten in de Benelux

Het Nederlandse Digitron Industrial Systems onderdeel van de di-soric-groep

Sinds januari 2019 is Digitron Industrial Systems, van oudsher distributiepartner van di-soric, vanuit vestigingsplaats Uden actief onder de vlag van di-soric BV. Met de nieuwe dochteronderneming wordt de aanwezigheid op de Benelux-markt versterkt voor een verdere strategische groei van di-soric. De nieuwe di-soric-onderneming staat onder leiding van Christoph van der Meeren, voormalig directeur van Digitron. 

Met de oprichting van de Nederlandse dochteronderneming wil di-soric zowel de producenten van machines en installaties, als de eindklanten in Nederland, België en Luxemburg nog beter van dienst zijn. Het is ook de bedoeling directe contacten aan te knopen. Digitron Industrial Systems is sinds 2006 verkooppartner van di-soric en kan bogen op 25 jaar ervaring in de branche. Di-soric, gespecialiseerd in sensoren, ledverlichting voor machines, vision- en ID-componenten en –systemen en machineveiligheidscomponenten, kan met de rechtstreekse verkoop in de regio nog sneller reageren op actuele behoeften uit de markt.

‘Met di-soric B.V. willen wij de bestaande relaties, die gekenmerkt worden door vertrouwen, verder ontwikkelen en daarnaast ook nieuwe klanten werven. De rechtstreekse samenwerking met de fabrikant biedt vele voordelen, met name waar het gaat om productontwikkeling, productmanagement en productie’, benadrukt Peter Eisemann, directeur van di-soric GmbH & Co. KG.

De activiteiten van di-soric richten zich met name op bedrijven die actief zijn op het gebied van fabrieksautomatisering. di-soric B.V. is zeer goed op de hoogte van de branche en heeft een gedetailleerde kennis van het product-, adviserings- en serviceportfolio. Verdere zwaartepunten zijn projecten en geïntegreerde toepassingen voor industriële vision- en ID-applicaties.

Voor meer informatie zie: www.di-soric.com

De di-soric-groep is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van sensoren voor industriële automatisering. Daarnaast biedt de groep een breed assortiment hoogwaardige ledverlichting. Voor beeldverwerking en ID ontwikkelt de groep niet alleen componenten en systemen, maar ook op maat gesneden oplossingen van analyse tot en met integratie. Desgewenst zijn compleet ontworpen en gerealiseerde beeldverwerkingssystemen leverbaar, inclusief regeltechniek en mechanische componenten. Momenteel telt de onderneming wereldwijd 200 medewerkers.