De SFY kan frequentie, periode, hoge of lage pulsbreedte controleren en contact-closure opvangen. De SFY converteert het ingangssignaal naar een proportionele input-to-output geïsoleerde 4-20mA-uitgang klaar voor directe interface met een veiligheidssysteem, uitleesinstrument, recorder, PLC, DCS of SCADA-systeem.

De SFY stelt in enkele minuten een gratis Windows®-compatibele intelligente pc-configuratiesoftware in waarmee gebruikers alle toepassingsspecifieke bedrijfsparameters kunnen kiezen en bekijken om te bevestigen. Met de SFY kunnen gebruikers ook een voortschrijdend-gemiddelde filter programmeren, waardoor de instabiliteit van metingen wordt geminimaliseerd, veroorzaakt door de effecten van gebogen turbinebladen of andere frequentievariaties.

De SFY is exida gecertificeerd volgens IEC 61508: 2010 voor systematische integriteit tot SIL 3 en voor willekeurige integriteit tot SIL 2.

De SFY heeft een uitzonderlijke nauwkeurigheid en stabiliteit op lange termijn met een typische nauwkeurigheid van ± 0,025% spanwijdte en tot 5 jaar tussen geplande kalibraties. De SFY heeft ook een door de gebruiker configureerbaar 5-cijferig LCD-display dat de procesvariabele in selecteerbare frequentie-eenheden laat zien. De exida-gecertificeerde SFY is input-to-output geïsoleerd en RFI / EMI-beschermd, waardoor deze bestand is tegen onvoorspelbare aardlussen en de schadelijke effecten van fabrieks- en apparatuurruis. Het is ook verkrijgbaar in explosieveilige / vlamdovende behuizingen voor gebruik in gevaarlijke omgevingen.

Wij kunnen ons voorstellen dat wij uw interesse in deze unieke unit gewekt hebben.
Wacht niet en neem vandaag nog contact met ons op:

Moore Industries-Europe, Inc.
Tel.: 0344-617971
E-mail: info@mooreind.nl
www.miinet.com