SICK Test & Training Centrum: ideaal voor tests, proefruns, instructie, workshops en trainingen

Bij SICK geloven we niet in een passieve leverancier-klantrelatie. We delen graag kennis en zoeken bewust de samenwerking op.

Het Test & Training Centrum (TTC) in Bilthoven is dé plek om SICK-oplossingen zonder productieverstoringen te testen en om kennis te laten bijspijkeren.

Testen en proefdraaien in het TTC

Vaak betekenen kleine modificaties al veel voor de betrouwbaarheid, snelheid of nauwkeurigheid van processen. Maar de werkvloer kan geen proeftuin zijn. Het stilzetten van processen kost immers veel tijd en geld. In ons TTC kunt u het effect van mogelijke aanpassingen previewen zonder dat alles stil komt te liggen.

Het Test Centrum is voorzien van een modulair (mini)transportsysteem, robotapplicatie en interactieve demo-units met SICK-technologieën, dus ideaal voor het testen van uiteenlopende applicaties en tal van SICK producten.

Delen van kennis

Bij SICK zijn we van het delen van kennis. Wilt u uw medewerkers laten instrueren of (bij)scholen? Ons Test & Training Centrum heeft alles in huis voor zowel de theoretische als praktische hands-on opleiding.

Voor de komende maanden staan er diverse workshops, trainingen en seminars gepland in ons Training Centrum waarvoor u zich kunt aanmelden:

 

3 t/m 5 september 2019 Functional safety application specialist in robotics
3 oktober 2019 Basisprincipes Auto Ident
10 oktober 2019 Machineveiligheid: muting en/of entry-exit applicaties
17 oktober 2019 Basisprincipes optische sensortechniek
30 oktober 2019 In 6 stappen naar een veilige machine
4 t/m 7 november 2019

+  8 november examen

Functional safety application expert (TÜV certified)
14 november 2019 Basisprincipes Vision 2D
21 november 2019 Basisprincipes Vision 3D
12 december 2019 Flexi Soft

 

Voor meer informatie: www.sick.nl