Standaard RVS behuizing bij Klay Instruments

Klay Instruments

Klay Instruments is een Nederlandse producent van procesinstrumentatie. De instrumenten van Klay Instruments zijn volledig RVS. Of het nu voor een druk-, niveau- of temperatuurmeting is, de elektronicabehuizing is standaard RVS. Deze robuuste volmateriaal behuizingen zorgen voor een optimale bescherming van de elektronica tegen beschadiging, weersinvloeden en chemische aantasting. Grote kans dat bij een “ongelukje” de transmitter gewoon blijft werken.

Gangbaar en exotisch
De instrumenten zijn leverbaar met alle gangbare industriële procesaansluitingen. Daarnaast maakt Klay Instruments ook met gemak een exotische aansluiting die een keer niet in het boekje staat!
Standaard materiaal voor natte delen is RVS 316. Voor specifieke toepassingen kunnen zowel membraan als andere procesdelen worden geleverd in een ander materiaal bijvoorbeeld Hastelloy C, Tantaal of Titanium.

Oplossingen
Specifieke toepassingen vragen om specifieke oplossingen. Het aantal types speciaal geproduceerde instrumenten is inmiddels enorm. Allen met als basis de robuuste RVS behuizing waarin de elektronica veilig is ondergebracht.

Op onze stand vertellen wij u er graag meer over en kunt u zelf ervaren hoe robuust een volledig RVS instrument in werkelijkheid is.

Standnummer: Hal 8 – B033

Meer informatie: www.klay.nl