Syndus Group nieuw lid branchevereniging VOMI

Syndus Group

Zoetermeer, 29 september 2022 – Syndus Group, een internationale groep bedrijven met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije, is lid geworden van branchevereniging VOMI. Syndus is het vijfde nieuwe lid dat VOMI dit jaar verwelkomt.

De hoofdactiviteiten van Syndus zijn te verdelen in vijf branches: levering van kunststof leidingsystemen (Amerplastics), de verhuur van industriële machines en gereedschappen (Arentis), de bouw en het onderhoud van staalconstructies (Ferris), de productie van kunststof looproosters en – constructies (Fiberstruct) en een teken- en engineeringskantoor (Konstruktis).

Met ruim 450 medewerkers is de groep actief in heel Europa. Tot de klantenkring van het bedrijf behoren eigenaren van chemische- en petrochemische installaties, energiecentrales, tankopslagbedrijven, staalfabrieken, eigenaren van offshore boorplatformen op de Noordzee, industrieel gerichte aannemingsbedrijven en EPC(M) partijen. Veiligheid, milieu en kwaliteit staan door de aard van de Syndus-werkzaamheden hoog op de agenda. De groep beschikt over een geïntegreerd managementsysteem voor veiligheid, kwaliteit en milieu dat gecertificeerd is volgens VCA-petrochemie, ISO-9001, CO2 prestatieladder en NEN-EN 1090.  Dat sluit naadloos aan op de waarden waar VOMI voor staat.

Over VOMI

VOMI is de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Binnen de vereniging zijn bedrijven uit verschillende vakgebieden vertegenwoordigd, waaronder bedrijven op het gebied van industriële reiniging, steigerbouw, metaalconservering, isolatie, piping & mechanical (leidingwerken), elektrische instrumentatie en hijs- en transportwerkzaamheden.

VOMI behartigt de collectieve belangen van haar leden en treedt hierbij op als gesprekspartner richting stakeholders. Het VOMI-beleid is gebaseerd op de vier kernthema’s: Veiligheid, Arbeidsmarkt, Optimalisatie en Professionalisering.

Heb je interesse in vacatures binnen de industrie? Klik dan op industrie vacatures.