Tempcontrol: temperatuur is ons specialisme

Tempcontrol

Het nauwkeurig meten, registreren en regelen van temperatuur, vocht en dauwpunt vereist kennis en expertise. Temperatuurmeting is het specialisme van Tempcontrol, waarbij er graag meegedacht wordt om de juiste sensor en instrumentatie te leveren voor het proces.

Industrieën
Tempcontrol levert aan een groot aantal industrieën zoals lucht-, ruimte- en scheepvaart, voedingsmiddelen, halfgeleider, auto, defensie, kunststoffen, medische industrie, pharma- en petrochemie, de machine- en apparatenbouw, installatiebedrijven en laboratoria.

Productie temperatuursensoren
Tempcontrol produceert temperatuursensoren op klantspecificatie en levert daarbij behorende accessoires zoals kabels, connectoren en thermowells. Daarbij houden we rekening met de meest uiteenlopende eisen, normen en voorschriften die gesteld worden aan een goede en betrouwbare temperatuurmeting.

Kwalitatief hoogwaardige instrumentatie
Tempcontrol biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige instrumentatie van bekende merken zoals Ascon Tecnologic, ASL/Wika, Dostmann, Inor, MBW, Giussani, Optocon, Kambic en Novasens. Ons assortiment bestaat uit o.a. indicators, transmitters, regelaars en controllers en laboratoriumapparatuur zoals draagbare vloeistofbaden, kalibratiebaden, meetbruggen en klimaatkamers.

Kalibratie
In het kalibratielaboratorium meet, optimaliseert, kalibreert en stabiliseert Tempcontrol temperatuursensoren en meetinstrumenten waarbij eigenschappen zoals insteekeffect, zelfverwarming en responsietijd kunnen worden bepaald. Het laboratorium wordt ook gebruikt voor de ontwikkeling van zeer specifieke producten, waar veel research voor vereist is.

Standnummer: Hal 8 – B014
Meer informatie: www.tempcontrol.nl