touchMATRIX – nieuwe analoge en digitale display modellen

Het standaard 186 x 64 pixel graphic display maakt een variabele presentatie van tekst, symbolen en units mogelijk. Het display is standaard voorzien van 28 units, maar daarnaast zijn ook klant-specifieke units vrij te programmeren. Het omschakelen van de LED backlight is mogelijk in de kleuren rood, groen en geel. Ook kunnen de kleuren afhankelijk van een gebeurtenis gebruikt worden door een eenvoudige programmering (b.v. als er een threshold waarde overschreden wordt). Modulaire configuratie van o.a. analoge en digitale uitgangen, relais uitgangen en (optionele) seriële interface en een voedingsbereik van 115…230Vac maakt het mogelijk om het display maximaal flexibel in te stellen voor elke toepassing.

Uitgevoerd met twee 16-bit analoge ingangen voor ± 10 Vdc / 0 … 10 Vdc / 0 … 20 mA / 4 … 20 mA en een zeer nauwkeurige 10 Vdc referentie uitgang voor potentiometers, kan de process indicator AX350 ingezet worden voor het weergeven van een groot aantal functies, zoals gewicht, totaal waarden, sommatie en differentiatie van signalen naast de vrij aanpasbare update interval van het display. De sampling intervallen kunnen voor elke ingang ook nog separaat worden ingesteld.

Met 2 universele HTL ingangen voor encoders of sensoren met NPN / PNP of NAMUR karakteristiek, een ingangsfrequentie tot maximaal 250 kHz, 3 controle ingangen, linearisatie-functie met tot max. 24 punten en vele functies zoals verschaling, filtering en start-up onderdrukking, is de DX350 een echte “All-rounder”. Optioneel voor de veel-eiser is een “high-end“ model DX355 leverbaar met 2 incrementele HTL / RS422 / TTL ingangen en een hogere ingangsfrequentie tot max. 1 MHz.  

De IX350 modellen van de touchMATRIX familie complementeren de lijn als SSI displays voor absolute encoders. Met klokfrequenties tot max. 1 MHz, inzetbaar als Master of Slave, voor de SSI formaten binary of gray en een vrij-programmeerbaar resolutiebereik van 13 … 32 bits voor toepassingen met zowel single- als multiturn encoders, bieden deze displays een zeer brede inzetbaarheid. Gebruiksgemak door vrij-programmeerbare functies zoals o.a. scaling en bit-blanking zorgen voor een uitgebreid applicatie profiel.

Alle touchMATRIX displays kunnen met diverse opties en in diverse uitvoeringen geleverd worden. Hiermee is ook de mogelijkheid voor probleemloze uitwisseling van de oudere displays gegarandeerd.

Indien u vragen over onze producten of services mogelijkheden heeft, of u wenst een geheel vrijblijvende prijsopgave te ontvangen? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op. We kijken er naar uit om met u “in touch” te komen!

Meer informatie:
info@euro-hubner.nl
www.euro-hubner.nl