Uitbreiding trainingen Bosch Rexroth Academy

Bosch Rexroth Academy breidt traininsaanbod uit met Mobiele Hydrauliek en ctrlX AUTOMATION

Persoonlijke ontwikkeling is een voortdurend actueel en onmisbaar thema, vooral in de wereld van de techniek. Snelle nieuwe en verdere ontwikkelingen van aandrijf- en besturingssystemen en hun componenten vragen om mensen die op de hoogte zijn van de allerlaatste stand van de techniek. Alleen met uitstekend gekwalificeerd personeel kunnen bedrijven klantgericht reageren in deze continu veranderende economische situatie.

De Bosch Rexroth Academy maakt unieke kennis bereikbaar met op maat gemaakte opleidingen en trainingen met praktijkgerichte vakkennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, elektrische aandrijf- en besturingstechniek, mechatronica en veiligheidstechniek. Praktijk-gericht, doelgroep specifiek en met de modernste methoden.

Naast klassikale training is er ook een uitgebreid aanbod van eLearning trainingen. Zo is persoonlijke ontwikkeling – ook in tijden van Covid – ten alle tijden mogelijk.

Nieuwe trainingen: Mobiele Hydrauliek & ctrlX AUTOMATION
Vanaf dit jaar zijn er drie nieuwe trainingen toegevoegd aan het trainingsaanbod:

  • Basistraining mobiele Hydrauliek
  • ctrlX DRIVE – het compacte aandrijfsysteem
  • ctrlX CORE – inbedrijfstelling en projectplanning

De basistraining Mobiele Hydrauliek stapt in wereld van mobiele hydrauliek met pompen, motoren, ventielen en elektronica. Tevens komt het lezen van een hydraulisch schema aan bod en gaat de training in op de functie en werking van mobiele hydraulische componenten.

De ctrlX DRIVE training geeft inzicht in het meest compacte aandrijfsysteem ter wereld: ctrlX AUTOMATION. De training laat zien hoe dit systeem gebruikt kan worden in bijna onbeperkte combinatiemogelijkheden en hoe de compacte en modulaire servomotoren perfecte teamspelers zijn in het ctrlX portfolio.

Aanvullend geeft de ctrlX CORE training waardevolle achtergrondkennis en alles over het inbedrijf stellen en configureren van de ctrlX CORE – het ultra-compacte control systeem voor automation.

Trainingsbrochure 2022
Bekijk de nieuwe trainingsbrochure of check de website voor een volledig overzicht van al trainingen van De Bosch Rexroth Academy.