Vacature promoten in de watersector

vacature promoten

WaterForum is een online en offline platform met nieuws en vacatures. Wij bieden meerdere mogelijkheden om een vacature te promoten online. De vacature wordt geplaatst op de vacaturebank van WaterForum en wordt meer dan 10.000 keer bekeken per maand. Grote kans dat uw vacature gezien wordt door de juiste kandidaat.

Het vakblad WaterForum

WaterForum wordt zeven keer per jaar uitgegeven in de vorm van een vakblad door AcquiMedia uit Dordrecht. Dit vakblad valt elke keer bij 2.500 mensen op de mat vol nieuws, achtergrondverhalen en uitgebreide projecten vanuit de watersector. Bij een vacature promoten komt de vacature ook in het magazine en wordt er nog eens extra aandacht voor gemaakt. De combinatie van online met het actuele nieuws en het vakblad met alle achtergronden en meningen van deskundigen is dit een perfecte combinatie voor een goed werkend platform.

Vacature promoten op social media

Wij kunnen uw gepromote vacature ook delen op onze social media pagina’s. WaterForum beschikt over een LinkedIn pagina met bijna 1.000 volgers en een Twitter account met meer dan 4.000 volgers. Daarom bieden wij een extra optie om uw vacature te promoten via onze social media, zodat uw vacature nog beter gezien wordt. Een nieuwe optie van WaterForum is het promoten van vacatures op onze social media kanalen. Wij kunnen voor u uw vacature promoten. Dat is dubbel promotie. U betaald de promotie kosten zelf, maar wij regelen alles erom heen.

Vacature promoten ook in onze nieuwsbrief

Bij een vacature promoten op WaterForum wordt deze automatisch meegenomen in de nieuwsbrief. De nieuwsbrief komt welke week uit 52 weken per jaar. De nieuwsbrief staat vol actueel nieuws van de website en wordt naar zo’n 11.000 professionals gestuurd in de watersector. Het nieuws van de website en de nieuwsbrief wordt elke week geschreven door een professioneel redactie team die WaterForum inhuurt.

Vacature promoten in de industrie

Ook bij Process Control kunt u uw vacature promoten voor functies binnen de infrastructuur.