zaterdag, juni 10, 2023

WORD ABONNEE

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom procesbesturing en -optimalisatie en word abonnee van Process Control.

Abonnement
Als abonnee van Process Control ontvangt u 7x per jaar het onafhankelijke vakblad over procesbesturing en -optimalisatie. In het magazine zal u artikelen vinden over meten, regelen & besturen, procesveiligheid, energieverbruik, onderhoud & asset management, industriële netwerken, instrumentatie & sensoren, maar ook over de integratie en optimalisatie van uw processen. De combinatie van theorie, praktijk (cases) en managementinformatie biedt u een compleet beeld van uw branche.

Het tarief van een jaarabonnement is € 99,-.
Voor het buitenland geldt het tarief van € 149,- per jaar.

Het abonnement loop tot wederopzegging. Abonnementen kunnen met elk nummer ingaan. Opzeggen kan eenvoudig door een email te sturen naar info@processcontrol.nl.

Via onderstaand formulier meldt u zich eenvoudig aan. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het vakblad en zullen niet aan derden worden verstrekt.

    Proefnummer
    Geïnteresseerd in het blad? Op de website kunt u enkele digitale edities inkijken van het vakblad. Wilt u een proefnummer in print ontvangen? Dit kan natuurlijk kosteloos. Klik hieronder en laat uw gegevens achter en het exemplaar valt binnen een week bij u op de mat.

    Gratis proefnummer aanvragen?