woensdag, maart 22, 2023

VEGA

Of u nu in het veld bent met alleen een smartphone of tablet bij de hand of op kantoor achter uw pc. Vergelijk, configureer en bestel uw producten eenvoudig online, wanneer het u uitkomt. U ziet in één oogopslag al uw serienummers. U heeft altijd toegang tot belangrijke documenten en handleidingen. En u komt snel in contact met uw VEGA specialist voor vragen, advies of technische ondersteuning. Ontdek de voordelen van uw eigen myVEGA klantportaal.

Ontdek de voordelen
• Bestel zelf online, met de zekerheid dat er altijd iemand met u meekijkt
• Zie actuele prijzen en levertijden en volg uw zendingen op de voet
• Configureer producten en bewaar uw configuraties online
• Genereer 2D en 3D tekeningen van uw instrumenten
• Heb altijd toegang tot uw serienummers, waar u ook bent
• Bekijk belangrijke documentatie en handleidingen, altijd en overal
• Kom snel en eenvoudig met uw VEGA specialist in contact

Net als thuis
Het is net als thuis. De myVEGA webshop werkt precies hetzelfde als uw favoriete online webwinkel. Bekijk, vergelijk en bestel instrumenten, waar u maar wilt en wanneer u maar wilt. U maakt uw eigen keuzes en houdt zelf de regie over wat u bestelt.

Efficiënt plannen
Met behulp van een online configurator stelt u eenvoudig uw sensoren samen. Meteen ziet u wat de actuele prijzen en levertijden zijn. U genereert exacte 2D en 3D tekeningen van instrumenten. U volgt zendingen op de voet, zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Ideaal voor een efficiënte planning en voorbereiding van uw project.

Alles bij de hand
Waar u ook bent, u heeft altijd en overal serienummers van uw instrumenten bij de hand. Ook belangrijke documenten, zoals pakbonnen, certificaten, handleidingen en andere technische documentatie, vindt u in een handomdraai, zelfs wanneer u onderweg bent of in het veld.

Zorgeloos bestellen
U krijgt inzicht in uw gehele bestelhistorie en ziet wat u in het verleden hebt besteld. U bewaart en beheert uw favoriete producten en met één druk op de knop vraagt u offertes aan en zet deze om in orders. Twijfelt u over wat u besteld heeft? Geen zorgen, onze specialisten kijken altijd persoonlijk met u mee om fouten te voorkomen.

Met myVEGA is alles zo geregeld

Meer informatie is te vinden op www.vega.com/nl

Adres Arnhemseweg-Zuid 213-2, 3817 CG AMERSFOORT Nederland
Telefoon 31 33 4502502
Email info.nl@vega.com
Website www.vega.com/nl
Social media kanalen Linkedin | youtube