Volledige integratie van Wynveen International in Ottevanger Milling Engineers

Ottevanger Milling Engineers

De intensieve samenwerking van Ottevanger Milling Engineers B.V. en Wynveen International krijgt per 1 april 2021 een logisch vervolg met de volledige integratie van Wynveen in Ottevanger. Met de samenvoeging van de activiteiten van beide bedrijven, biedt de Triott Group voortaan een compleet en veelzijdig aanbod via de Ottevanger organisatie. Bovendien bieden Wynveen en Ottevanger met deze integratie hun klanten nog meer mogelijkheden op het gebied van kennisdeling, innovatie en dienstverlening.

De merken Wynveen en Ottevanger, beide aangesloten bij de Triott Group, zijn de laatste jaren steeds dichter naar elkaar toe gegroeid. Er wordt al tijden intensief samengewerkt, vaak voor dezelfde klanten. Om in de markt nog sterker voor de dag te komen, is het een logische stap de samenwerking te bekrachtigen met verdere integratie. Samen sterk onder één sterke naam: Ottevanger.

Wat betekent dit voor u?
Wynveen zal vanaf 1 april 2021 als zelfstandige werkmaatschappij volledig integreren in Ottevanger Milling Engineers (OME). De locatie in Heteren wordt een OME-locatie en wordt als engineering en productielocatie volledig gehandhaafd. Alle medewerkers van de locatie Heteren komen in dienst van Ottevanger Milling Engineers B.V. Zij blijven onveranderd bereikbaar op het bestaande postadres en via de bekende telefoonnummers. Berichtgeving over o.a. e-mailadressen zult u via uw vast OME-Heteren contactpersoon vernemen.

De lopende contracten, inclusief garantie-overeenkomsten, worden overgenomen door Ottevanger Milling Engineers en de facturatie zal in de toekomst vanuit OME verlopen.

Meer nieuws over infra?