Wafilin Systems winnaar van De HET 2020

Wafilin Systems is winnaar van De HET 2020; de Leeuwarder Ondernemersprijs die innovatie als uitgangspunt heeft. Ze hebben deze prijs op maandag 14 september in ontvangst mogen nemen.

Na een, door De HET en de Commerciële Club Leeuwarden georganiseerde, drive-in prijsuitreiking, werd het lange wachten van Wafilin beloond met het winnen van de award. Hoewel er sterke tegenstanders waren – Ekwadraat Groep en Grenzelooswerk (winnaar van de publieksprijs met 47% van de stemmen) – was op groot scherm te zien dat de jury voor Wafilin had gekozen. Wethouder van Economische Zaken- Friso Douwstra- reikte, samen met zijn jeugd-wethouder, de prijs uit. Wafilin Systems is trots op het winnen van deze award.

De vakjury sprak lovend over Wafilin Systems: “Wafilin, jullie zijn een prachtig bedrijf, met een enorm innovatief vermogen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het teambelang is vanzelfsprekend. Tijdens de rondleiding maakten wij kennis met excellente en gepassioneerde membraanspecialisten en wij zien dat Wafilin Systems enorm onderscheidend is met een continue verbetering richting klanten en leveranciers. In een concurrerende markt houdt Wafilin Systems zich goed staande door kwaliteit en innovatiekracht. Ga vooral zo door, wij voorspellen jullie een goede toekomst!”

Het winnen van een prijs waarbij innovatie centraal staat, is bijzonder passend bij Wafilin Systems en haar medewerkers. Wafilin maakt, samen met zijn klanten, gezond voedsel beschikbaar. Daarnaast realiseert Wafilin forse water- en energiebesparing in productieprocessen door middel van membraanoplossingen.

Harry van Dalfsen (Technical Director) is trots:
‘Eigenlijk had ik er niet meer heel erg op gerekend. We zijn ontzéttend blij met de vakjury-prijs! Ons team heeft dat namelijk verdiend. We hadden een klein dipje in het begin van de corona-maanden, maar we hebben nu zelfs meer mensen aan het werk. We gaan door, want we hebben fantastische ideeën! Iedereen bedankt voor het stemmen, maar met name ons personeel bedankt. Ik ben enorm trots op ze!’

Klik hier voor meer informatie over Wafilin op hun website.