zondag, maart 26, 2023

Specialisme

Schakelkastbouw

Modulaire procesautomatisering

Energie Data Management

WAGO Nederland B.V.

WAGO is een belangrijke speler in de proces- en watertechniekindustrie, met een brede range aan producten die specifiek zijn ontworpen om de efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid van proces- en waterinstallaties te verhogen. De combinatie van deze producten met IoT (Internet of Things) technologie biedt nieuwe mogelijkheden om de prestaties van deze installaties te verbeteren.

Een van de belangrijkste producten van WAGO in de proces- en watertechniek is hun reeks van verbindingsmaterialen. Deze producten bieden een flexibele en betrouwbare manier om sensoren, actuatoren en andere elektronische componenten aan te sluiten op proces- en waterinstallaties.

WAGO’s producten op het gebeid van automatisering kunnen het proces van de installatie automatiseren, waardoor de efficiëntie en betrouwbaarheid verbetert. Bovendien kunnen deze producten worden gekoppeld aan IoT-platforms, waardoor real-time data-analyse mogelijk wordt.

Een andere belangrijke rol van WAGO in de proces- en watertechniek zijn de software-oplossingen voor het beheren en analyseren van gegevens van IoT-apparaten. Deze software biedt een intuïtieve manier om data te verzamelen, analyseren en visualiseren vanaf sensoren en actuatoren. Dit kan helpen bij het verbeteren van de prestaties van de installatie, het detecteren van problemen en het verminderen van downtime.

WAGO Nederland B.V. is gevestigd in Apeldoorn en is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en technisch support van de WAGO-producten in Nederland.

Voor meer informatie; Ga naar de website van WAGO Nederland BV.

Adres Laan van de Ram 19, 7324 BW, Apeldoorn
Telefoon +31 (55) 36 83 500
Email industrie@wago.com
Website www.wago.com
Social media kanalen Facebook | Linkedin | Instagram