zaterdag, juni 10, 2023

Specialisme

Connectiviteit

Electronica

Automatisering & Software

Assembly Service

Over Weidmüller

Als ervaren experts ondersteunen wij onze klanten en partners over de hele wereld met producten, oplossingen en services in de industriële omgeving van energie, signaal en data.

Over ons
Of het nu gaat om de automobielindustrie, de elektriciteitsproductie of het watermanagement – bijna geen enkele van de huidige branches kan zonder elektronica en elektrische connectiviteit. In deze geïnternationaliseerde, technologisch veranderende wereld neemt de complexiteit van de vereisten snel toe door de opkomst van nieuwe markten. Nieuwe, meer gevarieerde uitdagingen moeten worden overwonnen, en de oplossingen daarvoor zullen niet alleen in hightechproducten worden gevonden. Connectiviteit is de sleutel, of het nu gaat om energie, signalen en data, eisen en oplossingen of theorie en praktijk. Industrial Connectivity heeft verbindingen nodig. En dat is precies waar we voor staan.

Onze branches
Onze industriële omgeving zit vol met verbindingen die aangesloten, gecontroleerd en geoptimaliseerd moeten worden. Wij streven er absoluut naar om altijd de best mogelijke verbinding te bieden. Dat blijkt niet alleen uit onze producten, maar ook uit de menselijke verbindingen die we onderhouden: Wij ontwikkelen in nauwe samenwerking met onze klanten oplossingen die voldoen aan alle vereisten van hun specifieke industriële omgeving.

Markten & industrieën
Of het nu gaat om scheepsbouw, automotive of hernieuwbare energie: wij stellen onze klanten in staat om hun uitdagingen op de best mogelijke manier aan te gaan – met innovatieve producten en toekomstgerichte oplossingen.

Innovatieve oplossingen voor alle industrieën
De markten van onze klanten zijn onze thuisbasis. Of het nu gaat om de automotivebranche, de transportsector of de klassieke en nieuwe energiesegmenten, wij ontwikkelen met passie en diepgaande expertise innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten. Onze klanten bouwen voort op onze decennialange ervaring in hun industrie. Voor de uitdagingen van onze klanten bieden wij toekomstgerichte en innovatieve oplossingsconcepten in de loop van de digitale transformatie uit één bron.

Industry 4.0 en digitalisering
In het kader van Industry 4.0 lijken aangepaste, zeer flexibele en zelfsturende productie-eenheden vaak nog steeds een toekomstvisie te zijn. Als vooruitstrevende denker en pionier biedt Weidmüller al concrete oplossingen die het voor producerende bedrijven mogelijk maken om zich voor te bereiden op het “Industrial Internet of Things” en op een veilige productiecontrole vanuit de cloud – zonder de noodzaak om hun hele machinepark te moderniseren.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Adres Franciscusweg 221 | 1216 SE Hilversum
Telefoon 035-6261261
Email franziska.hoedt@weidmueller.com
Website www.weidmuller.nl
Social media kanalen Linkedin | youtube