We gaan de komende tijd meer en vaker in de cloud werken. Met de toenemende digitalisering van de industrie zijn cloudoplossingen een logisch vervolg van deze trend. Maar hoe zit dat nou eigenlijk precies en hoe moet dat eigenlijk, dat werken in de cloud?

Keller is leverancier van druksensoren, maar gaat verder dan dat. Het bedrijf werkt hard aan IoT- en cloudoplossingen en loopt daar behoorlijk mee voorop. Over een paar weken, op 7,8 en 9 mei organiseert Keller een (gratis) workshop over het opstand uitlezen van (digitale) sensoren. De voordelen van remote access zijn groot, helemaal als dat near-realtime in een overzichtelijk dashboard gebeurt. Niet meer met een device langs een meetpunt om op locatie de gegevens uit te lezen, maar vanachter het eigen bureau, van alle meetpunten in één keer het overzicht.

Dát kan met het Internet of Things. Keller maakt het bovendien makkelijk en betaalbaar met hun Kolibri-cloudoplossing. Wat je daarmee kunt, wat de voordelen zijn, en hoe het in zijn werk gaat, dat doet Martijn Smit uitgebreid uit de doeken in een praktische workshop. Met concrete voorbeelden laat hij zien hoe het zit met hardware, software, de achterliggende technologie en hoe je er mee begint. Een ‘hands-on’ workshop dus.

  • Er staan drie workshops gepland, op 7, 8 en 9 mei 2019.
  • Aanvang is 10.00 uur en afsluiting is om 15.00 uur.
  • Deelname is gratis, inclusief geheel verzorgde lunch.

Let op: De geplande workshop vindt doorgang bij minimaal zes deelnemers, bij tien deelnemers is de workshop vol. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie: mail Martijn Smit

Inschrijven doet u hier.