WERMA – Europe’s leader in Signalling

eSIGN

WERMA is een Internationaal bedrijf met meer dan 340 werknemers en 7 locaties wereldwijd. Het familiebedrijf is al meer dan 70 jaar leider op het gebied van industriële signaaltechnologie. Het bedrijf zette de industriestandaard met de uitvinding van de modulaire signaaltoren. Vandaag levert WERMA optische en akoestische signalisatie en innovatieve systemen voor procesoptimalisatie voor algemene industriële en logistieke toepassingen.

eSIGN
In 2022 lanceerde Werma Signaltechnik eSIGN, een signaaltoren die dankzij elektronische modulariteit nieuwe normen stelt op het gebied van zichtbaarheid, individualiteit en effi ciëntie. Elektronische modulariteit maakt het met de eSIGN mogelijk om een verscheidenheid aan signaleringsmodi met talrijke kleuren, helderheidsniveaus en lichteff ecten te realiseren. Van het klassieke signaallicht tot volledig op maat gemaakte instellingen, alles is mogelijk. Variabele niveauaanduidingen of volledige vlaksignalisatie
kunnen met eSIGN probleemloos worden gerealiseerd.

We make networking happen!
WERMA maakt netwerken mogelijk! Met intelligente signalisatieoplossingen die eenvoudig werken. Veel bedrijven praten over Industry 4.0, netwerken en digitalisering. Maar vaak bieden deze bedrijven alleen componenten. WERMA biedt u kant-en-klare oplossingen die u probleemloos achteraf kan implementeren in uw bestaande processen. Ontdek zelf uw voordelen van onze wereldwijd unieke, out-of-the-box, draadloze oplossingen voor machines, werkstations of FIFO-fl owracks: WeASSIST, SmartMONITOR en AndonSPEED.

Standnummer: Hal 8 – F021
Meer informatie: www.werma.com