zaterdag, juni 10, 2023

ADVERTEREN IN DE PROCESINDUSTRIE

Process Control is een vakblad voor de procesindustrie, over procesbesturing, -automatisering en -optimalisatie. Een vakblad over produceren, waarin de techniek van de procesbeheersing centraal staat, en dat oog heeft voor de bedrijfskundige en maatschappelijke context waarin deze plaatsvindt.

Het magazine Process Control wordt uitgegeven in zowel gedrukte als digitale vorm. Naast het blad in gedrukte en digitale vorm, zijn ook een website, nieuwsbrief en LinkedIn-account onderdelen van het platform Process Control. De wekelijkse nieuwsbrief bevat door de redactie geselecteerde actuele branche- en productinformatie. Ook kunt u vacatures plaatsen op op het platform Process Control. Op de website is behalve informatie over het vakblad veel branche- en productnieuws te vinden. Via banners kunt u hier uw commerciële boodschap kwijt.

Process Control heeft het grootste bereik binnen de procesindustrie, met:

  • Meer dan 11.000 abonnees op de wekelijkse nieuwsbrief
  • Meer dan 12.500 unieke bezoekers op de website per maand
  • 3.500 abonnees op het printmagazine en meer dan 10.000 professionals met toegang tot het digitale magazine (verschijnt 7x per jaar)

Wilt u meer informatie over verschijningsdata, doelgroepen, functies, onderwerpen, tarieven en specificaties? Vraag dan nu de mediagegevens aan. Vul uw gegevens hieronder in en u ontvangt de mediagegevens direct in uw email.

Vacature promoten

Plaats uw vacature op onze vacaturebank met het grootste bereik binnen de procesindustrie.

VRAAG GRATIS DE MEDIAGEGEVENS AAN VAN PROCESS CONTROL