ISA opent nieuwe, grotere trainingsfaciliteit in Eindhoven

ISA is verheugd te kunnen melden dat ze op 2 januari 2019, op Eindhoven Airport een nieuw, veel groter opleidingscentrum hebben geopend.

Het nieuwe opleidingscentrum is maar liefst zes keer groter dan de vorige ISA-locatie in het centrum van de stad.

“We zijn erg enthousiast over onze nieuwe locatie, die ons nog beter in staat stelt om aan de opleidingsbehoeften van automatiseringsprofessionals uit heel Europa en ver daar buiten  te voldoen. Deelnemers komen uit vrijwel alle landen van de wereld – van het Midden-Oosten, Tadzjikistan, Rusland en China tot aan Singapore, “ zegt Pieter van der Klooster, ISA directeur International Business Development; “Een bijkomend voordeel is dat de nieuwe locatie op loopafstand van de internationale luchthaven van Eindhoven ligt, met een aantal gerenomeerde hotels op een steenworp afstand. Dit zullen de cursisten zeker waarderen”

Door de verhuizing kan ISA de trainingen beter faciliteren. Naast het bieden van grotere, beter geschikte ruimtes voor opleidingen en praktische oefeningen heeft de nieuwe locatie nu flexibele werkplekken, extra parkeergelegenheid, een opslagruimte, een gedeelde keuken en een eigen kantine.
“Met ons veel groter opleidingscentrum, kunnen we de efficiëntie van de ISA-training aanzienlijk verbeteren” benadrukt een enthousiaste Van der Klooster.

Bezoek www.isaeurope.org voor meer informatie over ISA-trainingsmogelijkheden in Europa, waarbij de nadruk ligt op Batch Control, Enterprise Integratie en Industriële Cybersecurity.